Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Beleggingen Inmaxxa

Let op! Inmaxxa is niet meer zelfstandig actief als vermogensbeheerder. Dit betreft het oude profiel van Inmaxxa uit de tijd dat men nog als zelfstandig vermogensbeheerder actief was.

In 2013 is Inmaxxa gefuseerd met T&E Effecten tot T&E Inmaxxa en deze organisatie heeft in 2016 een naamswijziging ondergaan en heet tegenwoordig Blauwtulp Wealth Management.
Uit een universum van meer dan 100.000 beleggingsfondsen wordt door middel van 25 objectieve criteria gezocht naar de beste fondsmanagers (of trackers) wereldwijd. Het aandelenrisico wordt beheersbaar gehouden middels een trendvolgend model dat de aandelenallocatie terugbrengt naar mogelijk 0% als een negatief beursklimaat wordt voorzien. Deze 'kern' beslaat 80% van de portefeuille. De overige 20% van de portefeuille bestaat uit 'satellieten' van alternatieve beleggingen die in elk beursklimaat een positief rendement nastreven. Het belangrijkste resultaat van deze ruime spreiding over fondsen, trackers en beleggingscategorieën is een beperkt risico.
Belegt in Beleggingsfondsen, Trackers, Vastgoed, Grondstoffen, Derivaten, Hedge Funds
Regio Wereldwijd
Huisfondsen 1-5 huisfondsen
Eigen wensen klant Ja
Rapportage Per kwartaal schriftelijk en jaaroverzicht.
Inzage portefeuille Online inzage 24/7.

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

SelectieRapport aanvragen

Anderen bekeken ook:

Singelstaete Vermogensbeheer Vanaf €150.000
Wierda Vermogensbeheer Vanaf €150.000
Fountain Capital Vanaf €150.000
Ambassador Vermogensbeheer Vanaf €200.000