Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Inmaxxa

Inmaxxa is als vermogensbeheerder sinds 2006 actief in Naarden. De hoofdactiviteit is het samenstellen en beheren van beleggingsportefeuilles. Persoonlijk en kennisgedreven.

Bij Inmaxxa is kapitaalbehoud de belangrijkste insteek voor het beleggingsbeleid. Gebaseerd op diverse rekenmodellen en veel research. Zo selecteert de vermogensbeheerder wereldwijde, beursgenoteerde, niet-beursgenoteerde fondsen en indexfondsen via Fundselect, een wetenschappelijk model. Ziet het toe op een spreiding tussen verschillende beleggingscategorieën (aandelen, obligaties, vastgoed en grondstoffen), maar ook daarbinnen (in stijlen, regio's en fondsbeheerders). Aanvullend belegt het in alternatieven om het risico op portefeuilleniveau nog verder terug te brengen. Door toepassing van de zogenaamde ‘paraplustrategie’ zorgt de vermogensbeheerder voor risicobeheersing in een negatief aandelenklimaat. Deze strategie signaleert wanneer er uit de aandelenmarkt gestapt moet worden en zal, zo nodig, volledig uit de aandelenmarkt stappen.

Inmaxxa is tevens beheerder van het Alpha High Performance Fund. Dit fonds bestaat uit vier subfondsen die vallen onder de categorie alternatieve beleggingen. Beleggen in de Alpha-fondsen kan vanaf €10.000,- per fonds.

Daarnaast is Inmaxxa de beheerder van polissen op het gebied van lijfrente, stamrechten en (DGA-)pensioenen. Deze polissen worden aangeboden door de Luxemburgse verzekeraar Bâloise.
Oprichtingsjaar2006
Belegd vermogen€ 50 tot € 100 miljoen
Medewerkers5 tot 10 medewerkers
KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
Vestiging(en)Naarden
selectierapport-vermogensbeheerders-200x276.png

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.
×

Cookies op de website van Vermogensbeheer.nl

Vermogensbeheer.nl gebruikt functionele en analytische cookies voor een optimaal gebruik van de website en voor de noodzakelijke statistische informatie. Meer informatie »