Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan
Expertbeoordeling:   Niet beoordeeld   -   Vermogensbeheer vanaf  € 150.000   -   Vestiging:  Naarden

Over Inmaxxa

Inmaxxa is als vermogensbeheerder sinds 2006 actief in Naarden. De hoofdactiviteit is het samenstellen en beheren van beleggingsportefeuilles. Persoonlijk en kennisgedreven.

Bij Inmaxxa is kapitaalbehoud de belangrijkste insteek voor het beleggingsbeleid. Gebaseerd op diverse rekenmodellen en veel research. Zo selecteert de vermogensbeheerder wereldwijde, beursgenoteerde, niet-beursgenoteerde fondsen en indexfondsen via Fundselect, een wetenschappelijk model. Ziet het toe op een spreiding tussen verschillende beleggingscategorieën (aandelen, obligaties, vastgoed en grondstoffen), maar ook daarbinnen (in stijlen, regio's en fondsbeheerders). Aanvullend belegt het in alternatieven om het risico op portefeuilleniveau nog verder terug te brengen. Door toepassing van de zogenaamde ‘paraplustrategie’ zorgt de vermogensbeheerder voor risicobeheersing in een negatief aandelenklimaat. Deze strategie signaleert wanneer er uit de aandelenmarkt gestapt moet worden en zal, zo nodig, volledig uit de aandelenmarkt stappen.

Inmaxxa is tevens beheerder van het Alpha High Performance Fund. Dit fonds bestaat uit vier subfondsen die vallen onder de categorie alternatieve beleggingen. Beleggen in de Alpha-fondsen kan vanaf €10.000,- per fonds.

Daarnaast is Inmaxxa de beheerder van polissen op het gebied van lijfrente, stamrechten en (DGA-)pensioenen. Deze polissen worden aangeboden door de Luxemburgse verzekeraar Bâloise.
 

Expertbeoordeling

Inmaxxa is niet beoordeeld door ons.

Dienstverlening

VermogensbeheerJa, vanaf € 150.000,-
BeleggingsadviesNee
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen