Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Index Capital beleggingen

Index Capital is overtuigd indexbelegger, wetende dat 80% van de actieve beleggers achterblijven bij de markt. Index Capital blijft weg bij de waan van de dag en belegt voor de langere termijn. Daarbij zorgt ze ervoor dat de risico's in de voorgestelde beleggingsportefeuille zo laag als mogelijk zijn. Dat doet men door te kiezen voor laag gecorreleerde indextrackers, waarbij men de correlatie periodiek laat doorrekenen. Ook reduceert men het specifieke beleggingsrisico tot nul door een zeer brede spreiding. Zo belegt zij voor al haar cliënten indirect in 12.000 tot 14.000 onderliggende bedrijven.

Index Capital kiest voor trackers die direct verhandelbaar zijn. Liquiditeit van beleggingen en veiligheid hangen in hun visie nauw met elkaar samen. Index Capital kiest met name en nadrukkelijk voor veilige fysieke trackers. In de keuze van de specifieke indextrackers wordt ook scherp gelet op de onderliggende kosten van de indextracker.
Belegt inBeleggingsfondsen, Trackers, Duurzaam beleggingsbeleid
RegioWereld
HuisfondsenGeen
Eigen wensen klantJa
RapportageCliënten ontvangen elk kwartaal een heldere vermogensrapportage. Deze uitgebreide rapportage is tevens op dagbasis beschikbaar via de website van Index Capital.
Inzage portefeuilleOnline inzage 24/7.
Goedemiddag,
Wilt u zien hoe bestaande klanten Index Capital beoordelen en wat onze eigen expertbeoordeling is?
selectierapport-vermogensbeheerders-200x276.png

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

Anderen bekeken ook:

Vanaf €250.000
Vanaf €250.000
Vanaf €250.000
Vanaf €250.000
×

Cookies op de website van Vermogensbeheer.nl

Vermogensbeheer.nl gebruikt functionele en analytische cookies voor een optimaal gebruik van de website en voor de noodzakelijke statistische informatie. Meer informatie »