Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Beleggingen Index Capital

Let op! Index Capital is niet meer actief als vermogensbeheerder. Dit betreft het oude profiel van Index Capital uit de tijd dat men als vermogensbeheerder nog actief was.

De activiteiten van Index Capital zijn overgenomen door Semmie.
Index Capital is overtuigd indexbelegger, wetende dat 80% van de actieve beleggers achterblijven bij de markt. Index Capital blijft weg bij de waan van de dag en belegt voor de langere termijn. Daarbij zorgt ze ervoor dat de risico's in de voorgestelde beleggingsportefeuille zo laag als mogelijk zijn. Dat doet men door te kiezen voor laag gecorreleerde indextrackers, waarbij men de correlatie periodiek laat doorrekenen. Ook reduceert men het specifieke beleggingsrisico tot nul door een zeer brede spreiding. Zo belegt zij voor al haar cliënten indirect in 12.000 tot 14.000 onderliggende bedrijven.

Index Capital kiest voor trackers die direct verhandelbaar zijn. Liquiditeit van beleggingen en veiligheid hangen in hun visie nauw met elkaar samen. Index Capital kiest met name en nadrukkelijk voor veilige fysieke trackers. In de keuze van de specifieke indextrackers wordt ook scherp gelet op de onderliggende kosten van de indextracker.
Belegt in Beleggingsfondsen, Trackers, Duurzaam beleggingsbeleid
Regio Wereldwijd
Huisfondsen Geen
Eigen wensen klant Ja
Rapportage Cliënten ontvangen elk kwartaal een heldere vermogensrapportage. Deze uitgebreide rapportage is tevens op dagbasis beschikbaar via de website van Index Capital.
Inzage portefeuille Online inzage 24/7.

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

SelectieRapport aanvragen

Anderen bekeken ook:

Persist Global Wealth Management Vanaf €250.000
Ortelius Wealth Management Vanaf €250.000
Valuedge Vanaf €250.000
THB Vermogensbeheer Vanaf €250.000