Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Index Capital

Index Capital is in 2012 opgericht en heeft Breda als hoofdvestiging. De cliënten van Index Capital bestaan uit vermogende particulieren, BV's, NV's (waaronder vrijgestelde beleggingsinstellingen) stichtingen en verenigingen.

Index Capital heeft zich volledig gespecialiseerd in indexbeleggen. Indexbeleggen is 'no nonsense beleggen': goed, gedegen en gespreid beleggen tegen lage kosten. Indexbeleggers beleggen vanuit de wetenschap dat financiële markten en beurskoersen niet te voorspellen zijn. Index Capital gelooft dan ook niet in het voorspellen of timen van de markt. Wel gelooft zij in de toegevoegde waarde van herbalanceren: het periodiek herijken van de portefeuilles zodat deze te allen tijde in lijn zijn met de gemaakte afspraken met de cliënt.

Index Capital biedt duurzaam indexbeleggen aan: alle beleggingen zijn zoveel als mogelijk duurzaam ingericht. Duurzaamheid is dus een intrinsieke keuze, er zijn geen 'andere smaken'.

Index Capital biedt vermogensbeheer aan vanaf € 250.000. Voor kleinere vermogens heeft Index Capital een online label, BeCapital.
Oprichtingsjaar2012
Belegd vermogen€ 500 tot € 1 miljard
Medewerkers5 tot 10 medewerkers
Depotbank(en)Saxo Bank
KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
Vestiging(en)Breda, Utrecht, Amsterdam, Antwerpen, Brussel, Rotterdam, Den Haag
Nieuws over Index Capital
Goedenavond,
We hebben diverse onafhankelijke rapporten over Index Capital gratis beschikbaar.

Bent u hier mogelijk in geïnteresseerd?
selectierapport-vermogensbeheerders-200x276.png

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

Anderen bekeken ook:

Vanaf €250.000
Vanaf €250.000
Vanaf €250.000
Vanaf €250.000
×

Cookies op de website van Vermogensbeheer.nl

Vermogensbeheer.nl gebruikt Functionele en Analytische cookies voor website optimalisatie en statistieken. Meer informatie »