Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

IBS Capital Allies

Beschrijving
IBS Capital Allies beheert sinds 1987 het vermogen van goede doelen organisaties, kerkelijke instellingen, brancheorganisaties, woningcorporaties, landgoederen en zeer vermogende particulieren. Vanuit Amsterdam en Luxemburg bedient men internationale cliënten. Het betreffen vermogens vanaf € 1 miljoen. IBS biedt instellingen en vermogende particulieren een compleet palet aan diensten aan: vermogensbeheer, direct investments (private equity) en fiduciair beheer.

Omdat IBS onafhankelijk is, en uitsluitend een marktconforme beheerfee ontvangt, zijn hun doelstellingen bij het vermogensbeheer hetzelfde als die van hun cliënten: langetermijnrendement en risicobeheersing. IBS Capital Allies heeft een ISAE 3402 verklaring type 2 en voldoet hiermee aan de hoogste standaard voor haar administratieve processen en intern beheer.
Vergelijk IBS Capital Allies
ook met andere vermogensbeheerders
Dienstverlening
VermogensbeheerJa, vanaf € 1.000.000,-
BeleggingsadviesJa, vanaf € 5.000.000,-
Organisatie
Lid van verenigingDe Vereniging van Vermogensbeheerders en Adviseurs (VV&A)
Oprichtingsjaar1987
Belegd vermogenmeer dan € 1 miljard
Depotbank(en)BinckBank, KAS BANK
KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
KlantonderhoudDe beheerder zorgt ervoor dat er iedere maand telefonisch contact is met de klant om hun beleid en visie toe te lichten als dit gewenst is. Per kwartaal (en voor anderen per half jaar op hun verzoek) heeft men een persoonlijke afspraak met de klant om de uitgangspunten te toetsen en het beleid van de beheerder persoonlijk toe te lichten.
DSI geregistreerdAlle partners plus nog een aantal andere mensen binnen de organisatie zijn geregistreerd bij de DSI, de instelling voor het bevorderen van de deskundigheid en de integriteit van financieel dienstverleners.
Eigen vermogen medewerkersAlle directieleden/partners hebben een account bij een van onze depotbanken die wordt aangestuurd door IBS.
Vestiging(en)Amsterdam
Opmerkingen
OpmerkingenIBS Capital Allies organiseert diverse bijeenkomsten, waaronder online seminars.
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen