Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

IBS Capital Allies

Vergelijk IBS Capital Allies ook met andere vermogensbeheerders. Beoordeel hier de rendementen, ervaringen, kosten, beleggingen en de organisatie.
Expertbeoordeling:     -   Vermogensbeheer vanaf  € 1.000.000   -   Vestiging:  Amsterdam

Over IBS Capital Allies

IBS Capital Allies beheert sinds 1987 het vermogen van goede doelen organisaties, kerkelijke instellingen, brancheorganisaties, woningcorporaties, landgoederen en vermogende particulieren. Vanuit Amsterdam bedient men internationale cliënten. Het betreffen vermogens vanaf € 1 miljoen. IBS biedt instellingen en vermogende particulieren een compleet palet aan diensten aan: vermogensbeheer, fund management en fiduciair beheer.

Omdat IBS onafhankelijk is, en uitsluitend een marktconforme beheerfee ontvangt, zijn haar doelstellingen bij het vermogensbeheer hetzelfde als die van haar cliënten: langetermijnrendement en risicobeheersing. IBS Capital Allies heeft een ISAE 3402 verklaring type 1 voor haar administratieve processen en intern beheer.

IBS hanteert in haar duurzaamheidsbeleid de maatschappelijk verantwoorde aspecten milieu, sociaal en governance (ook wel bekend als ESG). Het duurzame beleid van IBS is geformuleerd op basis van de Richtlijn van Goede Doelen Nederland. Bedrijven worden uitgesloten indien hun bedrijfsvoering in strijd is met de UN Global Compact Principles en wanneer zij actief zijn in onethische sectoren. Bedrijven die voldoen aan deze duurzaamheidscriteria zijn minder risicovol en beter op de toekomst voorbereid. Bij de duurzame screening maken zij gebruik van de database van MSCI ESG Research.
IBS Capital Allies

Expertbeoordeling

Vermogensbeheer.nl beoordeelt als expert vermogensbeheerders. Op dit moment zijn er 94 verschillende vermogensbeheerders door ons beoordeeld. Onze beoordeling is te herkennen aan de gele sterren, waarbij we per onderdeel maximaal vijf sterren toekennen.

Onze beoordeling van IBS Capital Allies
Totaalbeoordeling
Onafhankelijkheid
Transparantie
Kosten
Organisatie

Dienstverlening

VermogensbeheerJa, vanaf € 1.000.000,-
BeleggingsadviesNee
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen 

Organisatie

Lid van verenigingDe Vereniging van Vermogensbeheerders en Adviseurs (VV&A)
Oprichtingsjaar1987
Belegd vermogenmeer dan € 1 miljard
Depotbank(en)ABN AMRO Bank, BinckBank, InsingerGilissen Bankiers, KAS BANK
KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
KlantonderhoudDe beheerder zorgt ervoor dat er iedere maand telefonisch contact is met de klant om hun beleid en visie toe te lichten als dit gewenst is. Per kwartaal (en voor anderen per half jaar op hun verzoek) heeft men een persoonlijke afspraak met de klant om de uitgangspunten te toetsen en het beleid van de beheerder persoonlijk toe te lichten.
DSI geregistreerdAlle partners plus nog een aantal andere mensen binnen de organisatie zijn geregistreerd bij de DSI, de instelling voor het bevorderen van de deskundigheid en de integriteit van financieel dienstverleners.
Vestiging(en)Amsterdam

Opmerkingen

IBS Capital Allies organiseert diverse bijeenkomsten, waaronder online seminars.