Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Highmount Capital

Let op! Highmount Capital is niet meer actief als vermogensbeheerder. Dit betreft het oude profiel van Highmount Capital uit de tijd dat men als vermogensbeheerder nog actief was.
Highmount Capital
Highmount Capital een is vermogensbeheerbedrijf dat wereldwijd opereert. Het is in 2002 gestart en heeft tegenwoordig kantoren in New York, Boston, Amsterdam en Zürich. De vermogensbeheerder biedt particulieren, families, trusts en particuliere stichtingen een verscheidenheid aan financiële diensten. Variërend van beleggingsadvies, vermogensbeheer en familiebestuur tot voorlichting over diverse vermogensaspecten.

De beleggingsstrategie die Highmount Capital toepast is themabeleggen. Hierbij draait het om investeren in toekomstige groei. Zo signaleert het wereldwijd economische, politieke en sociale trends die van grote invloed zijn op de economische en financiële markten. Het speelt hierop in met gespreide portefeuilles die meerdere thema’s bundelen. Bij de samenstelling ervan beperkt het zich niet tot één specifiek deel van de wereld en de traditionele beleggingscategorieën. Zo kunnen de portefeuilles bestaan uit aandelen van grote bedrijven, private equity-fondsen, vastgoed, andere alternatieve beleggingen, indextrackers en gemeenschappelijke fondsen. Eveneens zijn de portefeuilles dynamisch ingericht. Daarnaast zorg de beheerder via strategische (lange termijn) en tactische allocatie (korte termijn) voor balans in de beleggingsportefeuilles.
LET OP! Highmount Capital is niet beoordeeld door ons. Wij kunnen u dus geen kwalitatief oordeel geven over de dienstverlening van deze beheerder.
Oprichtingsjaar Onbekend
Belegd vermogen Onbekend
Medewerkers Onbekend
Vestiging(en) Amsterdam

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

SelectieRapport aanvragen

Anderen bekeken ook:

De' Medici Vermogensbeheer Vanaf €10.000
Junior Vanaf €1.000
Semmie Vanaf €500
Oxby Vanaf €15.000