Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Het Hollandsch Effectenkantoor

Let op! Het Hollandsch Effectenkantoor is niet meer actief als vermogensbeheerder. Dit betreft het oude profiel van Het Hollandsch Effectenkantoor uit de tijd dat men als vermogensbeheerder nog actief was.
Het Hollandsch Effectenkantoor is een vermogensbeheerder te Rotterdam. De dienstverlening van het kantoor bestaat uit vermogensbeheer en –advies met als specialiteit vastgoedbeleggingen.

De risico’s zoveel mogelijk beperken, daar draait beleggen bij Het Hollandsch Effectenkantoor om. Dat vraagt om een goede spreiding over de diverse beleggingscategorieën. Aan de hand van een ‘top-down’ aanpak kiest het, afhankelijk van de asset-verdeling, voor een spreiding tussen aandelen, obligaties, alternatieve beleggingen, vastgoed en liquide middelen. Want, de asset-mix bepaalt voor een groot deel het rendement dat kan worden behaald. Verder combineert het effectenkantoor fundamenteel onderzoek en technische analyse en kiest voor actieve opvolging van de markt en past dus geen ‘buy and hold’ toe.

Minimuminleg vermogensadvies € 250.000,- en vermogensbeheer €500.000,-
LET OP! Het Hollandsch Effectenkantoor is niet beoordeeld door ons. Wij kunnen u dus geen kwalitatief oordeel geven over de dienstverlening van deze beheerder.
Oprichtingsjaar Onbekend
Belegd vermogen € 100 tot € 250 miljoen
Medewerkers 5 tot 10 medewerkers
Vestiging(en) Rotterdam

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

SelectieRapport aanvragen

Anderen bekeken ook:

Heeren Vermogensbeheer Vanaf €500.000
Ophorst Van Marwijk Kooy Vermogensbeheer Vanaf €500.000
Florentes Vermogensbeheer Vanaf €500.000
CapitalatWork Vanaf €500.000