Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

HENS Vermogensbeheer

Vergelijk HENS Vermogensbeheer ook met andere vermogensbeheerders. Beoordeel hier de rendementen, ervaringen, kosten, beleggingen en de organisatie.
Expertbeoordeling:     -   Vermogensbeheer vanaf  € 250.000   -   Vestiging:  Rotterdam

Over HENS Vermogensbeheer

HENS Vermogensbeheer is opgericht in 2010 en gevestigd in Rotterdam. HENS vermogensbeheer is gespecialiseerd in aandelenselectie wereldwijd. HENS beheert vooral het aandelenmandaat van vermogende particulieren en rechtspersonen. Obligatie beleggingen hebben de cliënten van HENS bij andere specialisten ondergebracht.

Het beleggingsdoel van HENS is een hoger rendement te behalen dan het gemiddelde rendement op de wereldwijde aandelenbeurzen. De beheerders van HENS voeren het beleggingsbeleid al sinds 1992. Het beleggingsbeleid van HENS kent hogere risicoparameters dan de leidende aandelenindices.

De aandelen in HENS zijn in handen van de twee oprichters, die ook de directie voeren. Beiden hebben zij hun eigen vermogen in HENS geïnvesteerd. De leidende, aan HENS verbonden beleggingsanalist heeft zijn eigen vermogen volledig ondergebracht in het speculatieve beleid van HENS.

HENS biedt vermogensbeheer vanaf €250.000 voor offensief ingestelde beleggers.
HENS Vermogensbeheer

Expertbeoordeling

Vermogensbeheer.nl beoordeelt als expert vermogensbeheerders. Op dit moment zijn er 98 verschillende vermogensbeheerders door ons beoordeeld. Onze beoordeling is te herkennen aan de gele sterren, waarbij we per onderdeel maximaal vijf sterren toekennen.

Onze beoordeling van HENS Vermogensbeheer
Totaalbeoordeling
Onafhankelijkheid
Transparantie
Kosten
Organisatie

Dienstverlening

VermogensbeheerJa, vanaf € 250.000,-
BeleggingsadviesNee
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen 

Organisatie

Lid van verenigingN.v.t.
Oprichtingsjaar2010
Belegd vermogen€ 25 tot € 50 miljoen
Depotbank(en)BinckBank
KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
KlantonderhoudDagelijks laat HENS de mutaties, de achtergrond bij de mutaties en het bruto en netto rendement zien op de persoonlijke portefeuilles via de cliëntportal en de App. Ze spreken al hun klanten naar persoonlijke behoefte, minimaal 2 maal per jaar, maar vaker als cliënten dat wensen. Tijdens deze gesprekken komt het beleggingsbeleid en de performance aan de orde. Ze bespreken dan ook de beleggingsdoelstelling.
DSI geregistreerdDirk Spaander is geregistreerd bij het DSI, de instelling voor het bevorderen van de deskundigheid en de integriteit van financieel dienstverleners.
Eigen vermogen medewerkersAlle leden van de directie, eigenaren en partner beleggen privé vermogen of het aandelendeel daarvan in een van de modelportefeuilles van HENS. Ook familie en vrienden hebben vermogen ondergebracht bij HENS. Al deze portefeuilles lopen mee in het standaard beleid met de standaard (transactie)kosten.
Vestiging(en)Rotterdam

Medewerkers

Dirk Spaander
Dirk Spaander

Directeur

Drs. Liesbeth van Herk
Drs. Liesbeth van Herk

Directeur