Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

HENS Vermogensbeheer

Let op! HENS Vermogensbeheer is niet meer actief als vermogensbeheerder. Dit betreft het oude profiel van HENS Vermogensbeheer uit de tijd dat men als vermogensbeheerder nog actief was.

De activiteiten van HENS Vermogensbeheer zijn overgenomen door Verwer & Janssen Vermogensmanagement.
HENS Vermogensbeheer
HENS Vermogensbeheer is opgericht in 2010 en gevestigd in Rotterdam. HENS vermogensbeheer is gespecialiseerd in aandelenselectie wereldwijd. HENS beheert vooral het aandelenmandaat van vermogende particulieren en rechtspersonen. Obligatie beleggingen hebben de cliënten van HENS bij andere specialisten ondergebracht.

Het beleggingsdoel van HENS is een hoger rendement te behalen dan het gemiddelde rendement op de wereldwijde aandelenbeurzen. De beheerders van HENS voeren het beleggingsbeleid al sinds 1992. Het beleggingsbeleid van HENS kent hogere risicoparameters dan de leidende aandelenindices.

De aandelen in HENS zijn in handen van de twee oprichters, die ook de directie voeren. Beiden hebben zij hun eigen vermogen in HENS geïnvesteerd. De leidende, aan HENS verbonden beleggingsanalist heeft zijn eigen vermogen volledig ondergebracht in het speculatieve beleid van HENS.

HENS biedt vermogensbeheer vanaf €250.000 voor offensief ingestelde beleggers.
Oprichtingsjaar 2010
Belegd vermogen € 25 tot € 50 miljoen
Medewerkers 5 tot 10 medewerkers
Depotbank(en) Saxo Bank
Kifid Aangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
Vestiging(en) Rotterdam
Nieuws over HENS Vermogensbeheer

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

SelectieRapport aanvragen

Anderen bekeken ook:

Today's Group Vanaf €250.000
Ostrica Vanaf €250.000
Effectenkantoor Nieuwe Uitleg Vanaf €250.000
Noordam Vermogensbeheer Vanaf €250.000