Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

Helliot Vermogensbeheer

Helliot Vermogensbeheer is een onafhankelijke vermogensbeheerder uit Baarn. Sinds de oprichting in 2008 hebben ze twee doelen: op lange termijn een constant rendement bieden en verliezen beperken. Helliot kiest voor:

1. De beste aandelen: rendement valt of staat volgens Helliot met de selectie van de beste bedrijven.
2. Bescherming: Helliot Vermogensbeheer geeft aan dat men wetenschappelijk over dertig jaar het beste in aandelen kan beleggen en niets doen. Echter niemand weet wat er tussentijds gebeurt en niemand vindt het prettig om beurscraches te doorstaan .
3. Duurzaam: geldt voor het hele bedrijf en voor alle cliënten van Helliot Vermogensbeheer. Het gaat volgens hen om 'niet sceptisch zijn maar een positieve bijdrage leveren'. Bij beleggingskeuzes hanteren zij de principes van de PRI en UN Global Compact en toetsen ze of het bedrijf niet actief is in de wapenindustrie.

Helliot biedt vermogensbeheer aan vanaf € 100.000,-.
Oprichtingsjaar2009
Medewerkers10 tot 15 medewerkers
Vestiging(en)Baarn
Helliot Vermogensbeheer is door ons beoordeeld

Vraag hieronder het gratis BedrijfsRapport over Helliot aan met daarin onze uitgebreide expertbeoordeling + het aantal toegekende sterren.
Goedenacht,
Wilt u weten hoe klanten Helliot beoordelen en wat onze eigen expertbeoordeling is?

We hebben diverse rapporten over Helliot gratis beschikbaar. Hieronder laat ik u graag zien welk rapport voor u mogelijk interessant is.

Bent u klant bij Helliot?