Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Helder Vermogensbeheer

Helder Vermogensbeheer is gevestigd in Lelystad. De onderneming bestaat sinds 2011 en richt zich op particuliere en zakelijke beleggers. Het beheert niet alleen vermogens van particulieren, ondernemers en Stamrecht BV’s, maar helpt u ook met bankspaarrekeningen of de beleggingen van uw (klein-) kinderen.

Uw doelstelling staat bij Helder Vermogensbeheer centraal. Of u nu streeft naar inkomen, vermogensgroei of een combinatie ervan. Alle activiteiten die de beheerder onderneemt zijn erop gericht om dat te bewerkstelligen. Hierbij beperkt het zich niet tot een enkel beleggingsinstrument en/of één fondsbeheerder. Het kiest hierbij producten die duidelijk en transparant zijn. Dus het belegt niet in ingewikkelde producten, exotische fondsen en niet-liquide aandelen.
Oprichtingsjaar2011
Belegd vermogenOnbekend
MedewerkersOnbekend
Vestiging(en)Lelystad
selectierapport-vermogensbeheerders-200x276.png

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.
×

Cookies op de website van Vermogensbeheer.nl

Vermogensbeheer.nl gebruikt functionele en analytische cookies voor een optimaal gebruik van de website en voor de noodzakelijke statistische informatie. Meer informatie »