Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Helder Vermogensbeheer

Let op! Helder Vermogensbeheer is niet meer actief als vermogensbeheerder. Dit betreft het oude profiel van Helder Vermogensbeheer uit de tijd dat men als vermogensbeheerder nog actief was.
Helder Vermogensbeheer is gevestigd in Lelystad. De onderneming bestaat sinds 2011 en richt zich op particuliere en zakelijke beleggers. Het beheert niet alleen vermogens van particulieren, ondernemers en Stamrecht BV’s, maar helpt u ook met bankspaarrekeningen of de beleggingen van uw (klein-) kinderen.

Uw doelstelling staat bij Helder Vermogensbeheer centraal. Of u nu streeft naar inkomen, vermogensgroei of een combinatie ervan. Alle activiteiten die de beheerder onderneemt zijn erop gericht om dat te bewerkstelligen. Hierbij beperkt het zich niet tot een enkel beleggingsinstrument en/of één fondsbeheerder. Het kiest hierbij producten die duidelijk en transparant zijn. Dus het belegt niet in ingewikkelde producten, exotische fondsen en niet-liquide aandelen.
LET OP! Helder Vermogensbeheer is niet beoordeeld door ons. Wij kunnen u dus geen kwalitatief oordeel geven over de dienstverlening van deze beheerder.
Oprichtingsjaar 2011
Belegd vermogen Onbekend
Medewerkers Onbekend
Vestiging(en) Lelystad

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

SelectieRapport aanvragen

Anderen bekeken ook:

Balans Vermogensbeheer Vanaf €50.000
Groene Hart Vermogensbeheer Vanaf €50.000
Vladeracken Vermogensbeheer Vanaf €50.000
Bloei vermogen Vanaf €25.000