Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

Harmony Vermogensbeheer

Beschrijving
Let op! Harmony Vermogensbeheer is gestaakt met haar activiteiten als vermogensbeheerder en beleggingsadviseur.

Eind vorig jaar oordeelde het Gerechtshof te Amsterdam dat Harmony Vermogensbeheer €300.000 moet terugbetalen aan een klant. Deze klant had binnen het vermogensbeheer van Harmony grote verliezen geleden. In een reactie naar de pers ontkent Marcel van der Schaaf van Harmony niet dat deze rechtelijke uitspraak de oorzaak is van het staken van de activiteiten.

Bent u klant bij Harmony Vermogensbeheer?
U dient dan op zoek te gaan naar een nieuwe vermogensbeheerder. Heeft Harmony u aan een nieuwe vermogensbeheerder voorgesteld? Dan hoeft u daar niet mee akkoord te gaan. U bent geheel vrij om te "shoppen" en we raden u aan dat zeker te doen.

Wilt u weten wat voor u de beste vermogensbeheerder is?
Maak gebruik van de kennis en expertise van Vermogensbeheer.nl door een gratis en geheel vrijblijvend SelectieRapport aan te vragen. Per mail ontvangt u ons rapport met daarin een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren. Vraag een gratis SelectieRapport aan »
Let op! U kunt Harmony Vermogensbeheer niet goed
vergelijken met andere vermogensbeheerders
Dienstverlening
VermogensbeheerJa, vanaf € 5.000,-
BeleggingsadviesJa, vanaf € 40.000,-
Organisatie
KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen