Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Harmony Vermogensbeheer

Let op! Harmony Vermogensbeheer is gestaakt met haar activiteiten als vermogensbeheerder en beleggingsadviseur.

Eind vorig jaar oordeelde het Gerechtshof te Amsterdam dat Harmony Vermogensbeheer €300.000 moet terugbetalen aan een klant. Deze klant had binnen het vermogensbeheer van Harmony grote verliezen geleden. In een reactie naar de pers ontkent Marcel van der Schaaf van Harmony niet dat deze rechtelijke uitspraak de oorzaak is van het staken van de activiteiten.

Bent u klant bij Harmony Vermogensbeheer?
U dient dan op zoek te gaan naar een nieuwe vermogensbeheerder. Heeft Harmony u aan een nieuwe vermogensbeheerder voorgesteld? Dan hoeft u daar niet mee akkoord te gaan. U bent geheel vrij om te "shoppen" en we raden u aan dat zeker te doen.

Wilt u weten wat voor u de beste vermogensbeheerder is?
Maak gebruik van de kennis en expertise van Vermogensbeheer.nl door een gratis en geheel vrijblijvend SelectieRapport aan te vragen. Per mail ontvangt u ons rapport met daarin een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren. Vraag een gratis SelectieRapport aan »
Oprichtingsjaar2004
Belegd vermogen€ 100 tot € 250 miljoen
Medewerkers2 medewerkers
Depotbank(en)InsingerGilissen Bankiers, Saxo Bank
KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
Vestiging(en)Aalsmeer
Nieuws over Harmony Vermogensbeheer
selectierapport-vermogensbeheerders-200x276.png

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.
×

Cookies op de website van Vermogensbeheer.nl

Vermogensbeheer.nl gebruikt functionele en analytische cookies voor een optimaal gebruik van de website en voor de noodzakelijke statistische informatie. Meer informatie »