Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Groenstate Vermogensbeheer

Let op! Groenstate Vermogensbeheer is niet meer actief als vermogensbeheerder. Dit betreft het oude profiel van Groenstate Vermogensbeheer uit de tijd dat men als vermogensbeheerder nog actief was.

De activiteiten van Groenstate Vermogensbeheer zijn overgenomen door Delen Private Bank Nederland.
Groenstate Vermogensbeheer
Groenstate Vermogensbeheer uit Hengelo verricht, sinds 1999, verschillende diensten voor vermogende particulieren, zakelijke beleggers en instituten. Zo houdt het zich naast vermogensbeheer ook bezig met vermogensvragen, begeleiding en advies over pensioenen, hypotheken en estate planning.

Volgens de filosofie van Groenstate Vermogensbeheer is geen enkele belegger hetzelfde. Vandaar dat de dienstverlening persoonlijk is en op maat. Met een passend beleggingsbeleid en portefeuille. Afgestemd op de wensen, doelen, vermogen, risicobereidheid en beleggingshorizon van de relaties. Hierbij kan gekozen worden voor een gespreide effectenportefeuille of voor beleggingsfondsen, afhankelijk van het te beleggen vermogen.

Groenstate Vermogensbeheer biedt vermogensbeheer aan vanaf € 50.000.
Oprichtingsjaar 1999
Belegd vermogen € 100 tot € 250 miljoen
Medewerkers 10 tot 15 medewerkers
Depotbank(en) ABN AMRO Bank, InsingerGilissen Bankiers, Saxo Bank
Kifid Aangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
Vestiging(en) Hengelo, ‘s-Hertogenbosch
Nieuws over Groenstate Vermogensbeheer

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

SelectieRapport aanvragen

Anderen bekeken ook:

Duisenburgh Vanaf €50.000
BeSmart Vanaf €50.000
Balans Vermogensbeheer Vanaf €50.000
Post Vermogensbeheer Vanaf €50.000