Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Gooisch Effectenhuis

Let op! Gooisch Effectenhuis is niet meer actief als vermogensbeheerder. Dit betreft het oude profiel van Gooisch Effectenhuis uit de tijd dat men als vermogensbeheerder nog actief was.

De activiteiten van Gooisch Effectenhuis zijn overgenomen door Comtessa Vermogensbeheer.
De vermogensbeheerder Gooisch Effectenhuis is sinds 2007 actief. De organisatie houdt zich puur en alleen bezig met: vermogensbeheer, beleggingsadvies en execution only.

Gooisch Effectenhuis is onafhankelijk en belegt op basis van beleggingsprofielen met een bandbreedte van 10%. Bij het bepalen van het beleggingsprofiel wordt met name ingezoomd op doelstelling, financiële positie en risicobereidheid. Aan de hand van uw persoonlijke profiel gecombineerd met uw beleggingshorizon en met welk doel u belegt, wordt de indeling van de beleggingsportefeuille gemaakt. Deze bestaat hoofdzakelijk uit vastrentende waarden en aandelen. Alleen de verhouding tussen beide onderdelen verschilt per beleggingsprofiel. Daarnaast kunnen relaties indien gewenst gebruikmaken van de dienst persoonlijke financiële planning. Hierbij neemt de beheerder uw gegevens inzake inkomens- en vermogensontwikkeling onder de loep.
Oprichtingsjaar 2007
Belegd vermogen € 25 tot € 50 miljoen
Medewerkers 2 medewerkers
Kifid Aangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
Vestiging(en) Voorst

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

SelectieRapport aanvragen

Anderen bekeken ook:

Ambassador Vermogensbeheer Vanaf €200.000
Comfort Vermogensbeheer Vanaf €200.000
Vermogen in Balans Vanaf €200.000
Stoic Vanaf €200.000