Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Friesland Bank

Let op! Friesland Bank is niet meer actief als vermogensbeheerder. Dit betreft het oude profiel van Friesland Bank uit de tijd dat men als vermogensbeheerder nog actief was.

De activiteiten van Friesland Bank zijn overgenomen door Rabobank.
Bent u vermogensbeheer klant bij de Friesland Bank? Door de overname van Friesland Bank door de Rabobank stopt ook de dienstverlening voor vermogensbeheer klanten bij de Friesland Bank.

Let op! U hoeft niet over te gaan naar de Rabobank. Wij adviseren u om eerst kritisch te kijken naar de aangeboden dienstverlening door de Rabobank omdat deze verschilt met wat u bij Friesland Bank gewend was. Veel vermogensbeheer klanten bij de Friesland Bank hebben inmiddels zelf gekozen voor een nieuwe vermogensbeheerder.

Als Vermogensbeheer.nl beoordelen en vergelijken wij vermogensbeheerders en helpen wij mensen die op zoek zijn naar een vermogensbeheerder. Wilt u ook weten welke vermogensbeheerder het beste bij u past? Vraag dan geheel gratis en vrijblijvend ons SelectieRapport aan >>
 
 
LET OP! Friesland Bank is niet beoordeeld door ons. Wij kunnen u dus geen kwalitatief oordeel geven over de dienstverlening van deze beheerder.
Oprichtingsjaar Onbekend
Belegd vermogen Onbekend
Medewerkers Onbekend
Vestiging(en) Door heel het land

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

SelectieRapport aanvragen

Anderen bekeken ook:

ING Bank Vanaf €1.000
Knab Vanaf €100
Saxo Bank Vanaf €10.000
Rabobank Vanaf €2.000