Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

Forza Asset Management

Vergelijk Forza Asset Management ook met andere vermogensbeheerders. Beoordeel hier de rendementen, ervaringen, kosten, beleggingen en de organisatie.
Expertbeoordeling:   Niet beoordeeld   -   Vermogensbeheer vanaf  € 50.000   -   Vestigingen:  Maastricht, Eindhoven, Apeldoorn, Rotterdam, Utrecht

Over Forza Asset Management

Forza Asset Management is een vermogensbeheerder die in 2000 is begonnen. Tegenwoordig telt het drie vestigingen, namelijk in Maastricht, Eindhoven, Rotterdam en Apeldoorn. Behalve vermogensbeheer biedt het particulieren en bedrijven ondersteuning bij het maken van een financieel plan. Tevens helpt het via Forza SportDesk topsporters bij de financiële planning en het beheren van hun vermogen.

Bij Forza Asset Management draait het beheren van vermogens om maatwerk en dienstbaarheid. Maatwerk vertaalt zich in een op uw wensen en vermogen afgestemd beleggingsprofiel op basis waarvan uw beleggingsportefeuille wordt samengesteld. Grondslag hierbij vormen uw wensen, financiële positie, doelstellingen en risicobereidheid. En wenst u een nadere toelichting of meer informatie? Dan krijgt u te maken met de dienstbaarheid van Forza. De vermogensbeheerder staat te allen tijde voor u klaar. Forza Asset Management beschikt over een gevarieerd pakket innovatieve beleggingsproducten die aansluiten bij verschillende risico- en rendementsprofielen. Forza heeft een samenwerkingsverband met een landelijke Vakbond.
Forza Asset Management

Expertbeoordeling

Forza Asset Management is niet beoordeeld door ons.

Dienstverlening

VermogensbeheerJa, vanaf € 50.000,-
BeleggingsadviesNee
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen 

Organisatie

KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.