Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Forza Asset Management

Forza Asset Management is een vermogensbeheerder die in 2000 is begonnen en telt drie vestigingen, namelijk in Maastricht, Eindhoven en Apeldoorn. Behalve vermogensbeheer biedt het particulieren en bedrijven ondersteuning bij het maken van een financieel plan. Tevens helpt het via Forza SportDesk topsporters bij de financiële planning en het beheren van hun vermogen.

Bij Forza Asset Management draait het beheren van vermogens om maatwerk en dienstbaarheid. Maatwerk vertaalt zich in een op uw wensen en vermogen afgestemd beleggingsprofiel op basis waarvan uw beleggingsportefeuille wordt samengesteld. Grondslag hierbij vormen uw wensen, financiële positie, doelstellingen en risicobereidheid. En wenst u een nadere toelichting of meer informatie? Dan krijgt u te maken met de dienstbaarheid van Forza. De vermogensbeheerder staat te allen tijde voor u klaar. Forza Asset Management beschikt over een gevarieerd pakket innovatieve beleggingsproducten die aansluiten bij verschillende risico- en rendementsprofielen.

Forza Asset Management biedt vermogensbeheer aan vanaf €50.000.
LET OP! Forza Asset Management is niet beoordeeld door ons. Wij kunnen u dus geen kwalitatief oordeel geven over de dienstverlening van deze beheerder.
Oprichtingsjaar2000
Belegd vermogenOnbekend
Medewerkers15 tot 25 medewerkers
Depotbank(en)ABN AMRO Bank, InsingerGilissen Bankiers, Saxo Bank
KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
Vestiging(en)Maastricht, Eindhoven, Apeldoorn
Nieuws over Forza Asset Management
Goedemiddag,
Helaas is Forza Asset Management onvoldoende transparant. We hebben ook nog te weinig reviews van klanten over Forza ontvangen.

We kunnen u daarom geen uitgebreid BedrijfsRapport en KlanttevredenheidsRapport over Forza verstrekken.

Mogelijk kunnen we u toch verder helpen. Wilt u weten welke informatie voor u mogelijk interessant is?
selectierapport-vermogensbeheerders-200x276.png

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

Anderen bekeken ook:

Vanaf €50.000
Vanaf €50.000
Vanaf €50.000
Vanaf €50.000
×

Cookies op de website van Vermogensbeheer.nl

Vermogensbeheer.nl gebruikt Functionele en Analytische cookies voor website optimalisatie en statistieken. Meer informatie »