Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

Beleggingen Fisher Investments Nederland

Fisher Investments tracht beleggers te helpen hun financiële doelen te bereiken. Dit gebeurt door portefeuilles op te bouwen gebaseerd op grondig onderzoek, de doelen en behoeften van de klant te begrijpen en begeleiding te bieden om klanten op het juiste spoor te houden.

Beleggingen kunnen individuele aandelen, obligaties, verhandelbare schuldproducten of contanten omvatten. Fisher Investments streeft ernaar om op de lange termijn beter te presteren dan zijn benchmark, de “MSCI World” voor de meeste particuliere klanten die in aandelen beleggen. In een poging om dit te doen, gebruiken ze een top-down benadering in hun portfoliobeheer. Ze beginnen met een focus op activaspreiding en nemen vervolgens beslissingen op land- en sectorniveau, met speciale aandacht voor economische, politieke en sentiment marktindicatoren.

In gevallen waarin Fisher Investments een bearmarkt vroegtijdig kan identificeren, kan de portefeuille aanzienlijk gaan afwijken van zijn benchmark. In dit geval kan Fisher Investments proberen de blootstelling aan aandelenmarkten door beleggingen aan te houden die de neiging hebben tot beter te presteren in een dalende aandelenomgeving.
Goedenavond,
Wilt u zien hoe bestaande klanten Fisher Investments Nederland beoordelen en wat onze eigen expertbeoordeling is?
Belegt inIndividuele aandelen, Individuele obligaties, Trackers
RegioWereld
HuisfondsenGeen
Eigen wensen klantJa
selectierapport-vermogensbeheerders-200x276.png

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Vraag gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan.
Per e-mail ontvangt u dan een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.