Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

Beleggingen Fisher Investments Nederland

Vergelijk de beleggingen van Fisher Investments Nederland met andere vermogensbeheerders. Beoordeel ook rendement, ervaringen, kosten en de organisatie.

Beleggingen

Belegt inIndividuele aandelen, Individuele obligaties, Trackers
RegioWereld
BeleggingsstrategieFisher Investments tracht beleggers te helpen hun financiële doelen te bereiken. Dit gebeurt door portefeuilles op te bouwen gebaseerd op grondig onderzoek, de doelen en behoeften van de klant te begrijpen en begeleiding te bieden om klanten op het juiste spoor te houden.

Beleggingen kunnen individuele aandelen, obligaties, verhandelbare schuldproducten of contanten omvatten. Fisher Investments streeft ernaar om op de lange termijn beter te presteren dan zijn benchmark, de “MSCI World” voor de meeste particuliere klanten die in aandelen beleggen. In een poging om dit te doen, gebruiken ze een top-down benadering in hun portfoliobeheer. Ze beginnen met een focus op activaspreiding en nemen vervolgens beslissingen op land- en sectorniveau, met speciale aandacht voor economische (waaronder monetair beleid, rentecurve), politiek (fiscaal, politieke stabiliteit, handelsbeleid) en sentiment (inclusief vraag en aanbod, volume en gedrag) marktindicatoren. Deze indicatoren - evenals criteria op het gebied van milieu, maatschappij en bestuur ("ESG"), beïnvloeden in sommige gevallen ook de aandelenselectie. De portefeuilles bestaan ​​meestal uit tientallen individuele beleggingstitels. Waarvan de meeste individuele aandelenposities in de portefeuille een gewicht hebben van minimaal 1% en maximaal 5%.

Hoewel de omzet van de portefeuille van jaar tot jaar aanzienlijk kan variëren, is de gemiddelde omloopsnelheid beperkt. In gevallen waarin Fisher Investments een bearmarkt vroegtijdig kan identificeren, kan de portefeuille echter aanzienlijk afwijken van zijn benchmark. In dit geval kan Fisher Investments proberen de blootstelling aan aandelenmarkten door beleggingen aan te houden die de neiging hebben tot beter te presteren in een dalende aandelenomgeving. Deze activa kunnen obligaties, contanten, minder economisch gevoelige aandelen en opties omvatten.
HuisfondsenGeen
Eigen wensen klantJa
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen