Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

Beleggingen Fisher Investments Nederland

Vergelijk de beleggingen van Fisher Investments Nederland met andere vermogensbeheerders. Beoordeel ook rendement, ervaringen, kosten en de organisatie.

Beleggingen

Belegt inIndividuele aandelen, Individuele obligaties, Trackers
RegioWereld
BeleggingsstrategieFisher Investments wil beleggers helpen doelen te realiseren. Dit doet men door portefeuilles te bouwen op basis van gedegen research.

Fisher Investments streeft er naar om op lange termijn zijn benchmark (MSCI World) te verslaan. Hiervoor hanteert zij bij haar portefeuillebeheer een top-downbenadering. Men begint met een focus op macro-economische beslissingen op land en sectorniveau, waarbij speciale aandacht is voor economische (o.a. monetair beleid, rentecurve), politieke (fiscaliteit, politieke stabiliteit, handelspolitiek) en sentiment indicatoren (o.a. vraag en aanbod, volume en gedrag). Deze indicatoren worden naast geïdentificeerde thema’s meegewogen in de selectie van de individuele aandelen.

Fisher Investments houdt desgewenst rekening met milieu, sociale en governance criteria (‘ESG’) in het portefeuillebeleid. De beleggingen in portefeuilles kunnen onder andere bestaan uit individuele aandelen en obligaties, indexfondsen, derivaten, gestructureerde schuldbewijzen of beursgenoteerde schuldbewijzen.

De portefeuilleconstructie gaat uit van een ‘buy and hold’ strategie, met een beperkte omloopsnelheid. Alleen in gevallen waarin een ‘bear market’ betreden wordt, zal men het risico van de portefeuille (fors) reduceren door risicodragende posities te beschermen of te ruilen tegen risicomijdende beleggingen (doorgaans obligaties) en cash. Posities in de portefeuille hebben een gewicht van minimaal 1% en maximaal 5%. De portefeuilles bestaan doorgaans uit tientallen individuele beleggingstitels.
HuisfondsenGeen
Eigen wensen klantJa
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen