Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

Fisher Investments Nederland

Vergelijk Fisher Investments Nederland ook met andere vermogensbeheerders. Beoordeel hier de rendementen, ervaringen, kosten, beleggingen en de organisatie.
Expertbeoordeling:     -   Vermogensbeheer vanaf  € 350.000   -   Vestiging:  Laren

Over Fisher Investments Nederland

Fisher Investments Nederland is in 2013 in Nederland opgericht en is onderdeel van Fisher Investments Europe Limited. Fisher Investments Europe (FIE) bestaat sinds 2000 en is thans (nog) gevestigd in het Verenigd Koninkrijk. FIE is een 100%-dochter van het in de VS gevestigde Fisher Investments.

Fisher Investments, in 1979 opgericht door Ken Fisher, is een vermogensbeheerder die wereldwijd actief is. Zij bedient circa 175 institutionele relaties en 50.000 particulieren. Samen hebben zij Fisher Investments ruim USD 100 miljard in beheer gegeven. Het beheer van de beleggingsportefeuilles van de Nederlandse klanten is gedelegeerd aan Fisher Investments in de VS.

Fisher Investments hanteert een ‘buy and hold’ strategie op basis van een ‘top down’ benadering en research-gedreven aanpak. Fisher Investments belegt in beursgenoteerde aandelen en obligaties (ETF’s). Fisher Investments belegt doorgaans in minimaal 50 titels. Kenmerkend voor het portefeuillebeleid van Fisher Investment is dat men zich richt op het realiseren van beleggingsdoelen. Hierbij staan de vragen: “Wat kan ik?”, "Wat wil ik?”, maar ook “Wat moet ik?” centraal. Het klassieke ‘risicoprofiel’ beleggen zit minder in het DNA van Fisher Investments. Als Fisher Investments een langer durend guur beleggingsklimaat ervaart, zal men de risico’s van de portefeuille (fors) terugbrengen.

Het Investment Policy Committee, dat alle beleggingsstrategieën aanstuurt en waarvan Ken Fisher voorzitter is, bestaat uit 5 mensen. Het vijftal behoort tot de langst zittende en meest ervaren (ruim 130 jaar) beleidsbepalende gremia en in de beleggingsindustrie.

Nederlandse en Belgische klanten worden vanuit London bediend en krijgen daar de beschikking over een eigen ‘Investment Counselor’. Fisher Investments Nederland biedt vermogensbeheer aan vanaf €350.000.
Fisher Investments Nederland

Expertbeoordeling

Vermogensbeheer.nl beoordeelt als expert vermogensbeheerders. Op dit moment zijn er 94 verschillende vermogensbeheerders door ons beoordeeld. Onze beoordeling is te herkennen aan de gele sterren, waarbij we per onderdeel maximaal vijf sterren toekennen.

Onze beoordeling van Fisher Investments Nederland
Totaalbeoordeling
Onafhankelijkheid
Transparantie
Kosten
Organisatie

Dienstverlening

VermogensbeheerJa, vanaf € 350.000,-
BeleggingsadviesNee
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen 

Organisatie

Lid van verenigingN.v.t.
Oprichtingsjaar1979
Belegd vermogenmeer dan € 1 miljard
Depotbank(en)BinckBank, InsingerGilissen Bankiers, KBC Securities (België)
KifidFisher Investments is als buitenlandse vermogensbeheerder niet aangesloten bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid). Fisher Investments is aangesloten bij FIN-NET, het Europese netwerk van financiële geschillenbeslechting. Klachten kunnen in de Nederlandse taal via het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid) worden geadresseerd.
DSI geregistreerdFisher Investments is geregistreerd bij het DSI, de instelling voor het bevorderen van de deskundigheid en de integriteit van financieel dienstverleners.
Vestiging(en)Laren