Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

Fisher Investments Nederland

Fisher Investments Nederland is opgericht in 2013 en maakt deel uit van Fisher Investments Europe Limited. Fisher Investments Europe (FIE) bestaat sinds 2000 en is gevestigd in het Verenigd Koninkrijk. FIE is een 100% dochteronderneming van de Amerikaanse Fisher Investments.

Fisher Investments, opgericht in 1979 door Ken Fisher, is een wereldwijde vermogensbeheerder. Het beheer van de beleggingsportefeuilles van de Nederlandse klanten is gedelegeerd aan Fisher Investments in de VS.

Fisher Investments belegt in beursgenoteerde aandelen, obligaties (vaak via ETF's) en andere effecten. Fisher Investments belegt over het algemeen in minstens 50 titels. Als Fisher Investments een langer durend negatief investeringsklimaat identificeert, kunnen de risico's van de portefeuille (aanzienlijk) worden beperkt door middel van defensieve portfoliopositionering.

Nederlandse en Belgische klanten worden bediend door toegewijde servicevertegenwoordigers die bekend staan als Investment Counselors en die gevestigd zijn in Londen.

Fisher Investments Nederland biedt vermogensbeheer vanaf € 350.000.
Oprichtingsjaar1979
Medewerkers100 of meer medewerkers
Vestiging(en)Laren
Fisher Investments Nederland is door ons beoordeeld

Vraag hieronder het gratis BedrijfsRapport over Fisher Investments aan met daarin onze uitgebreide expertbeoordeling + het aantal toegekende sterren.
Goedemiddag,
Wilt u weten hoe klanten Fisher Investments beoordelen en wat onze eigen expertbeoordeling is?

We hebben diverse rapporten over Fisher Investments gratis beschikbaar. Hieronder laat ik u graag zien welk rapport voor u mogelijk interessant is.

Bent u klant bij Fisher Investments?