Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

Fisher Investments Nederland

Vergelijk Fisher Investments Nederland ook met andere vermogensbeheerders. Beoordeel hier de rendementen, ervaringen, kosten, beleggingen en de organisatie.
Expertbeoordeling:     -   Vermogensbeheer vanaf  € 350.000   -   Vestiging:  Laren

Over Fisher Investments Nederland

Fisher Investments Nederland is in 2013 in Nederland opgericht en is onderdeel van Fisher Investments Europe Limited. Fisher Investments Europe bestaat sinds 2000, is gevestigd in het Verenigd Koninkrijk en is een 100%-dochter van het in de VS gevestigde Fisher Investments.

Fisher Investments is een vermogensbeheerder die wereldwijd actief is voor instellingen en vermogende particulieren. Fisher Investments Nederland biedt vermogensbeheer aan vanaf EUR 350.000. Het beheer van de beleggingsportefeuilles van de Nederlandse klanten is gedelegeerd aan Fisher Investments in de VS. Nadat de beleggingsmix is vastgesteld, delegeert Fisher Investments Europe het portefeuillebeheer aan Fisher Investments. Fisher Investments beslist over de onderliggende asset allocaties. Bijvoorbeeld of er belegd moet worden in buitenlandse of binnenlandse aandelen, in welke markten er belegd moet worden, de relatieve omvang en de waardering van de effecten etc.. Zodra deze structuur vastligt, selecteert Fisher Investments de effecten.

Waarschuwing! Fisher Investments heeft zich als financiële dienstverlener niet aangesloten bij het klachteninstituut KiFiD
Fisher Investments Nederland

Expertbeoordeling

Vermogensbeheer.nl beoordeelt als expert vermogensbeheerders. Op dit moment zijn er 98 verschillende vermogensbeheerders door ons beoordeeld. Onze beoordeling is te herkennen aan de gele sterren, waarbij we per onderdeel maximaal vijf sterren toekennen.

Onze beoordeling van Fisher Investments Nederland
Totaalbeoordeling
Onafhankelijkheid
Transparantie
Kosten
Organisatie

Dienstverlening

VermogensbeheerJa, vanaf € 350.000,-
BeleggingsadviesNee
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen 

Organisatie

KifidLet op! Fisher Investments heeft zich als financiële dienstverlener niet aangesloten bij het klachteninstituut KiFiD.