Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

Fisher Investments Nederland

Vergelijk Fisher Investments Nederland ook met andere vermogensbeheerders. Beoordeel hier de rendementen, ervaringen, kosten, beleggingen en de organisatie.
Expertbeoordeling:     -   Vermogensbeheer vanaf  € 350.000   -   Vestiging:  Laren

Over Fisher Investments Nederland

Fisher Investments Nederland is opgericht in 2013 en maakt deel uit van Fisher Investments Europe Limited. Fisher Investments Europe (FIE) bestaat sinds 2000 en is gevestigd in het Verenigd Koninkrijk. FIE is een 100% dochteronderneming van de Amerikaanse Fisher Investments.

Fisher Investments, opgericht in 1979 door Ken Fisher, is een wereldwijde vermogensbeheerder. Het bedient ongeveer 175 institutionele klanten en 55.000 personen. Samen hebben ze Fisher Investments meer dan USD 100 miljard aan management gegeven. Het beheer van de beleggingsportefeuilles van de Nederlandse klanten is gedelegeerd aan Fisher Investments in de VS.

Fisher Investments heeft een lage omloopfactor gebaseerd op een top-down benadering en onderzoek gedreven aanpak. Fisher Investments belegt in beursgenoteerde aandelen, obligaties (vaak via ETF's) en andere effecten. Fisher Investments belegt over het algemeen in minstens 50 titels. Kenmerkend voor het beleggingsbeleid van Fisher Investments is dat het zich richt op het realiseren van de beleggingsdoelstellingen van de klant. Dit is gebaseerd op het begrijpen van de antwoorden van klanten op vragen van niet alleen: "Wat kan ik doen?" en "Wat wil ik?", maar ook "Wat heb ik nodig?". Hoewel Fisher Investments rekening houdt met 'risicoprofielen', maar ze geloven dat alleen het focussen op risicoprofielen het in sommige gevallen moeilijker kan maken voor klanten om hun beleggingsdoelen te bereiken. Als Fisher Investments een langer durend negatief investeringsklimaat identificeert, kunnen de risico's van de portefeuille (aanzienlijk) worden beperkt door middel van defensieve portfoliopositionering.

Het Investment Policy Committee, dat alle investeringsstrategieën beheert en waarvan Ken Fisher lid is, bestaat uit vijf personen. De vijf hebben een diepe beleggingservaring, met samen meer dan 140 jaar ervaring in de sector.

Nederlandse en Belgische klanten worden bediend door toegewijde servicevertegenwoordigers die bekend staan ​​als Investment Counselors en die gevestigd zijn in Londen. Deze servicevertegenwoordigers spreken Nederlands (of Engels, wat uw voorkeur ook is) en kennen de doelstellingen van hun klanten en hun beleggingsdoelen persoonlijk.

Fisher Investments Nederland biedt vermogensbeheer vanaf € 350.000.
Fisher Investments Nederland

Expertbeoordeling

Vermogensbeheer.nl beoordeelt als expert vermogensbeheerders. Op dit moment zijn er 91 verschillende vermogensbeheerders door ons beoordeeld. Onze beoordeling is te herkennen aan de gele sterren, waarbij we per onderdeel maximaal vijf sterren toekennen.

Onze beoordeling van Fisher Investments Nederland
Totaalbeoordeling
Onafhankelijkheid
Transparantie
Kosten
Organisatie

Dienstverlening

VermogensbeheerJa, vanaf € 350.000,-
BeleggingsadviesNee
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen 

Organisatie

Lid van verenigingN.v.t.
Oprichtingsjaar1979
Belegd vermogenmeer dan € 1 miljard
Depotbank(en)BinckBank, InsingerGilissen Bankiers, KBC Securities (België)
KifidFisher Investments is als buitenlandse vermogensbeheerder niet aangesloten bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid). Fisher Investments is aangesloten bij FIN-NET, het Europese netwerk van financiële geschillenbeslechting. Klachten kunnen in de Nederlandse taal via het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid) worden geadresseerd.
DSI geregistreerdFisher Investments is geregistreerd bij het DSI, de instelling voor het bevorderen van de deskundigheid en de integriteit van financieel dienstverleners.
Vestiging(en)Laren