Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Fisher Investments

Fisher Investments
Fisher Investments Nederland is opgericht in 2013 als branch van Fisher Investments Europe Limited en is sinds 2019 een Nederlandse branch van Fisher Investments Luxembourg, Sàrl.

Fisher Investments, opgericht in 1979 door Ken Fisher, is een wereldwijde vermogensbeheerder. Het beheer van de beleggingsportefeuilles van de Nederlandse klanten is gedelegeerd aan Fisher Investments in de VS.

Fisher Investments belegt in beursgenoteerde aandelen, obligaties (vaak via ETF's) en andere effecten. Fisher Investments belegt over het algemeen in minstens 50 titels. Als Fisher Investments een langer durend negatief investeringsklimaat identificeert, kunnen de risico's van de portefeuille (aanzienlijk) worden beperkt door middel van defensieve portfoliopositionering.

Nederlandse en Belgische klanten worden bediend door toegewijde relatiemanagers die bekend staan als Investment Counselors en die gevestigd zijn in Luxemburg. Deze relatiemanagers spreken Nederlands (of Engels, wat uw voorkeur ook is) en kennen de doelstellingen van hun klanten en hun beleggingsdoelen persoonlijk. Fisher Investments Nederland biedt vermogensbeheer vanaf € 350.000.
Oprichtingsjaar 1979
Belegd vermogen meer dan € 1 miljard
Medewerkers 100 of meer medewerkers
Depotbank(en) InsingerGilissen Bankiers, KBC Securities (België), Saxo Bank
Kifid Fisher Investments is als buitenlandse vermogensbeheerder niet aangesloten bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid). Fisher Investments is aangesloten bij FIN-NET, het Europese netwerk van financiële geschillenbeslechting. Klachten kunnen in de Nederlandse taal via het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid) worden geadresseerd.
Vestiging(en) Amsterdam
Goedenavond,
We hebben diverse onafhankelijke rapporten over Fisher Investments gratis beschikbaar.

Bent u hier mogelijk in geïnteresseerd?

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

SelectieRapport aanvragen

Anderen bekeken ook:

Fair Capital Partners Vanaf €350.000
THB Vermogensbeheer Vanaf €250.000
VenJ-Online.nl Vanaf €5.000
Wierda Vermogensbeheer Vanaf €150.000