Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan
Beschrijving
Fintessa Vermogensbeheer uit Baarn heeft zich gespecialiseerd in vermogensbeheer en -advies en financiële planning. Tot de doelgroep van de organisatie behoren particulieren, instituten, stichtingen en ondernemers.

Fintessa Vermogensbeheer kent een actief en persoonlijk beleggingsbeleid, omdat volgens de organisatie maatwerk nooit klaar is. Dat vergt continue inspelen op zowel de persoonlijke financiële omstandigheden, wensen en behoeften alsook de economische situatie. Hierbij staat behoud of groei van het vermogen centraal. De opbouw van de beleggingsportefeuille is dan ook in lijn met uw persoonlijke risicoprofiel en uw beleggingshorizon. Daarbij geldt dat de portefeuille dynamisch is. Al naar gelang de marktontwikkelingen speelt Fintessa daarop in. Bijvoorbeeld door putopties te kopen om gerealiseerde winsten veilig te stellen. Of de organisatie zorgt voor extra rendement middels callopties.
Let op! U kunt Fintessa niet goed
vergelijken met andere vermogensbeheerders
Dienstverlening
VermogensbeheerJa, vanaf € 100.000,-
BeleggingsadviesJa, vanaf € 100.000,-
Organisatie
KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen