Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Beleggingen Finsens Investment Consultancy

Let op! Finsens Investment Consultancy is niet meer actief als vermogensbeheerder. Dit betreft het oude profiel van Finsens Investment Consultancy uit de tijd dat men als vermogensbeheerder nog actief was.
Focus op risico beheersing door voldoende spreiding binnen de beleggingscategorieën, sectoren en regio’s en het opnemen van alternatieve beleggingen. Daarnaast trendvolgende strategieën vanwege lage correlatie met traditionele beleggingen. Een efficiënte manier om optimale portefeuillespreiding te bewerkstelligen is door middel van beleggingsfondsen en indextrackers. Bij FIC bestaan de portefeuilles vrijwel geheel uit een combinatie van deze twee. Verdere portefeuilleoptimalisatie wordt bereikt met alternatieve strategieën.
Belegt in Individuele aandelen, Individuele obligaties, Beleggingsfondsen, Trackers, Vastgoed, Structured products, Private equity
Regio Wereldwijd
Huisfondsen Geen
Eigen wensen klant Ja
Rapportage Per kwartaal en jaar.
Inzage portefeuille Online inzage 24/7.

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

SelectieRapport aanvragen

Anderen bekeken ook:

Balans Vermogensbeheer Vanaf €50.000
Groene Hart Vermogensbeheer Vanaf €50.000
Van Lieshout & Partners Vermogensbeheer Vanaf €100.000
Vladeracken Vermogensbeheer Vanaf €50.000