Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

Finsens Investment Consultancy

Expertbeoordeling:     -   Vermogensbeheer vanaf  € 75.000   -   Vestiging:  Amsterdam

Over Finsens Investment Consultancy

Finsens Investment Consultancy (FIC) richt zich bij beleggen op vermogensgroei en risicominimalisatie. De core business van FIC is het beheren van beleggingsportefeuilles van vermogende particulieren. FIC is onderdeel van de Finsens groep. De Finsens Groep biedt een breed spectrum aan financieel advies en gespecialiseerde kennis op het gebied van fiscaliteit, vermogensbeheer, financiële planning, pensioenen en vermogensstructuren.

De werkwijze van FIC is geheel transparant; u heeft volledig inzicht in kostenstructuur en FIC is geen onderdeel van een bank, fondshuis of andere financiële instelling. Daarnaast biedt FIC geen eigen producten aan. Dit alles zorgt ervoor dat FIC onafhankelijke beleggingsbeslissingen neemt.

Portefeuillespreiding is een krachtig middel om risico te beheersen. In een portefeuille brengt FIC spreiding aan binnen, onder andere, vermogenscategorieën, bedrijfssectoren en geografische locatie. Een efficiënte manier om optimale portefeuillespreiding te bewerkstelligen is door middel van beleggingsfondsen en indextrackers. Bij FIC bestaan de portefeuilles vrijwel geheel uit een combinatie van deze twee. Verdere portefeuilleoptimalisatie wordt bereikt met alternatieve strategieën.

De Finsens Groep bestaat sinds 1992. Door de jaren heen is een divers netwerk opgebouwd waarin een breed spectrum aan specialismes vertegenwoordigd is. Via dit netwerk worden met enige regelmaat directe beleggingsmogelijkheden aangeboden, zoals participaties, bedrijfsobligaties, duurzame investeringen, etc.
Finsens Investment Consultancy

Expertbeoordeling

Vermogensbeheer.nl beoordeelt als expert vermogensbeheerders. Op dit moment zijn er 90 verschillende vermogensbeheerders door ons beoordeeld. Onze beoordeling is te herkennen aan de gele sterren, waarbij we per onderdeel maximaal vijf sterren toekennen.

Onze beoordeling van Finsens Investment Consultancy
Totaalbeoordeling
Onafhankelijkheid
Transparantie
Kosten
Organisatie

Dienstverlening

VermogensbeheerJa, vanaf € 75.000,-
BeleggingsadviesJa, vanaf € 75.000,-
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen