Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Pagina 26: Ervaringen met Vermogensbeheer.nl

Bezoekers van deze site beoordelen continu onze dienstverlening en expertise. Het onafhankelijke onderzoeksbureau Feeddex voert dit doorlopende onderzoek uit en is hier in de loop van 2020 mee gestart. Inmiddels hebben we 1.710 beoordelingen ontvangen met een gemiddelde score van 8,6.

Hieronder vindt u de individuele ervaringen van onze bezoekers.

8,6

1.710 beoordelingen



Pagina 26 van 57 (1710 beoordelingen)
Dhr Verlinden
8
Meer en beter inzicht gegeven over beheren van aanwezig geld wat niet direct noodzakelijk is om te besteden.
25 mei 2022
Anoniem
10
Professioneel support en advies.
24 mei 2022
Dhr van den Bergh
9
Prima begeleiding alsmede de bereikbaarheid.
24 mei 2022
Anoniem
8
Geen review tekst
24 mei 2022
Anoniem
9
De rapportage van Vermogensbeheer.nl geeft een goed overzicht van de mogelijkheden in volledige transparantie. De telefonische contacten en antwoorden op vragen waren prima. Geïnteresseerd en adviserend waarbij het initiatief bij ons bleef.
23 mei 2022
Anoniem
8
Goed advies gekregen voor geschikte vermogensbeheerders en tevens advies voor een adviseur m.b.t. financiële planning.
23 mei 2022
Mevr Verkaart
8
Prima begeleiding met informatie en gesprekken over de verschillende aanbieders van vermogensbeheer. Wij zijn zeer goed geholpen!
22 mei 2022
Anoniem
8
Correcte behandeling
21 mei 2022
Anoniem
10
Buitengewoon beleefd en uiteindelijk voor mij de passende vermogensbeheerder aanbevolen; Komt ook heel vertrouwd over, wat erg belangrijk is aangezien je wilt weten waar je je geld uiteindelijk naar toe overmaakt,
21 mei 2022
Dhr Herremans
7
Jullie advies was mij iets te eenzijdig. "eigenlijk moet u voor bedrijf X kiezen". Ik had een afweging verwacht. Nu heb ik alsnog deze vergelijking zelf gedaan. Uiteindelijk bleek jullie advies ook mijn keuze te worden. Dus jullie hebben mij wel op het goede spoor gezet.
20 mei 2022
Dhr Hashimi
10
Geen review tekst
20 mei 2022
Anoniem
10
Geen review tekst
20 mei 2022
Dhr van Hese
9
Uitermate prettig contact gehad en goed luisterend naar mijn wensen. Dit resulteerde in een voor mij passend advies.
19 mei 2022
Dhr de Boer
8
Goede gesprekken gehad.
19 mei 2022
Anoniem
9
Zeer attent
18 mei 2022
Anoniem
10
Handige site als je op zoekt bent naar een passende vermogensbeheerder in het enorme oerwoud aan aanbieders.
18 mei 2022
Dhr Leyendekker
9
Vermogensbeheer.nl stelde mij in staat om op een toegankelijke en complete manier een goed overzicht te krijgen. Ik kende al een aantal vermogensbeheerders, maar lang niet alle. Ik heb met behulp van de online gegevens en Jos Leeser een shortlist gemaakt van vijf beheerders, van wie ik er slechts een al kende. Ik heb met alle vijf een uitvoerig persoonlijk gesprek gevoerd. Uiteindelijk ben ik bij twee beheerders klant geworden, een 'marktbelegger' en een actieve belegger die denkt de markt te kunnen verslaan, een mooi verschil in stijl. De rendementen variëren, maar zijn tot nu toe (vanaf maart 2020) negatief gecorreleerd, dus dat verschil in stijl heeft meerwaarde, al is de periode om dat te beoordelen nog wat kort.
16 mei 2022
Anoniem
9
Ik ben uitstekend geholpen door vermogensbeheer. Accuraat, behoeftegericht, en een uitstekende service. Wat mij betreft een aanrader.
16 mei 2022
Dhr Leemhuis
9
Goede voorlichting en achtergrondinfo, wat helpt bij orientatiefase.
13 mei 2022
Anoniem
9
Geen review tekst
13 mei 2022
Anoniem
8
Geen review tekst
12 mei 2022
Anoniem
10
Geen review tekst
11 mei 2022
Anoniem
8
Geen review tekst
11 mei 2022
Anoniem
9
Geen review tekst
10 mei 2022
Anoniem
7
Geen review tekst
10 mei 2022
Anoniem
9
Geen review tekst
6 mei 2022
Anoniem
8
Geen review tekst
5 mei 2022
Anoniem
6
Geen review tekst
4 mei 2022
Anoniem
8
Makkelijk en snel een beoordeling ontvangen van Vermogensbeheer. Altijd goed om een objectieve beoordeling aan te vragen over een vermogensbeheerder.
2 mei 2022
Anoniem
10
Erg prettige ervaring. Wekt vertrouwen en heeft geleid tot gesprekken met twee partijen. Partijen waren een goede match.
2 mei 2022

Cookies op de website van Vermogensbeheer.nl

Vermogensbeheer.nl gebruikt functionele en analytische cookies voor een optimaal gebruik van de website en voor de noodzakelijke statistische informatie. Meer informatie »