Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Pagina 28: Ervaringen met Vermogensbeheer.nl

Bezoekers van deze site beoordelen continu onze dienstverlening en expertise. Het onafhankelijke onderzoeksbureau Feeddex voert dit doorlopende onderzoek uit en is hier in de loop van 2020 mee gestart. Inmiddels hebben we 1.710 beoordelingen ontvangen met een gemiddelde score van 8,6.

Hieronder vindt u de individuele ervaringen van onze bezoekers.

8,6

1.710 beoordelingen



Pagina 28 van 57 (1710 beoordelingen)
Dhr Schipper
10
Perfecte organisatie en dito adviseur!! Rapportages zijn glashelder (transparant) en het keuze proces wordt stap voor stap erg goed begeleid met aandacht voor de specifieke situatie. Had nog nooit van de club gehoord, maar ik kan het iedereen aanbevelen
15 april 2022
Anoniem
8
Geen review tekst
15 april 2022
Anoniem
9
De selectie van een vermogensbeheerder is mede door Corona een proces van 2-3 jaar geweest, mede door de internationale aspecten van de belegger (mijn zoon) aan de hand van Uw rapportage en de veelvuldige contacten met Jos Leeser hebben wij uiteindelijk een goede keuze kunnen maken. De rapportage over geselecteerde beheerders bleek uiterst nuttig en bleek in onze gesprekken spot on.
14 april 2022
Anoniem
8
Geen review tekst
13 april 2022
Anoniem
8
Geen review tekst
12 april 2022
Dhr Krijbolder
9
Wij zijn zelf volslagen onbekend in de financiële wereld en vonden het erg prettig om op een zorgvuldige, transparante en niet opdringerige wijze geïnformeerd te worden over de mogelijkheden van het beleggen van een vermogen. Dit heeft geresulteerd in een vervolgcontact.
12 april 2022
Dhr Snelder
9
In de ruim vijf jaar dat ik regelmatig contact had met vermogensbeheer.nl heb ik de verstrekte informatie en aanbevelingen als zeer nuttig en betrouwbaar ervaren. De periodieke persoonlijke gesprekken naar aanleiding van mijn vragen zijn altijd zeer op prijs gesteld en hebben de besluitvorming doeltreffend ondersteund.
9 april 2022
Dhr Knol
9
Prettig contact, goede ervaring
8 april 2022
Anoniem
8
Prima voor het inzicht!
8 april 2022
Anoniem
9
Zeer actuele benadering
8 april 2022
Anoniem
9
Geen review tekst
8 april 2022
Anoniem
8
was een interessant rapport
7 april 2022
Anoniem
10
Men zoekt op maat met je mee en geeft heldere informatie. Prettige follow-up.
6 april 2022
Anoniem
8
Geen review tekst
6 april 2022
Anoniem
9
Geen review tekst
6 april 2022
Anoniem
8
Vermogensbeheer.nl heeft mij goed geadviseerd en een keuze helpen maken uit het aanbod van vermogensbeheerders. Je wilt je keuze weloverwogen maken en vermogensbeheer.nl geeft goede ondersteuning als je zelf weinig ervaring hebt met beleggen.
5 april 2022
Anoniem
9
Keurige informatie en vervolgacties conform beloften
5 april 2022
Anoniem
9
plezierig en compleet
5 april 2022
Mevr Stegenga
9
fijn gesprek, heel gedegen verslag. geeft een goed overzicht over wat eventueel bij je past
5 april 2022
Dhr Vosmer
9
Een goed overzicht van potentiële vermogensbeheerders , waarbij een beter idee verkregen wordt over hun insteek om vermogen op te bouwen
4 april 2022
Dhr Hardeman
10
Vermogensbeheer heeft mij uitstekend advies gegeven over het te beleggen vermogen. Door eerst goed te luisteren naar mijn wensen en deze vervolgens kritisch te checken heeft vermogensbeheer een selectie gemaakt van een aantal mogelijke kandidaten. Met deze kandidaten heb ik vervolgens een gesprek gehad waarbij ik een beeld kreeg van de te leveren diensten en hoe het vermogen belegd wordt. Hierdoor heb ik een goede selectie kunnen maken, mede voorbereid door vermogensbeheer en een tevreden klant. ook waardeer ik dat vermogensbeheer contact met mij heeft opgenomen na een aantal maanden om te informeren wat mijn keuze is geweest en hoe het nu gaat ( aftersales)
3 april 2022
Anoniem
9
Geen review tekst
3 april 2022
Dhr Verstift
8
Prima ondersteuning bij het selecteren van een vermogensbeheerder.
2 april 2022
Anoniem
10
Vriendelijke klantgerichte dienstverlening. Fijne variatie aan aanbieders.
2 april 2022
Anoniem
8
-
2 april 2022
Anoniem
8
Geen gebruik gemaakt van alle dienstverlening. Toch regelmatig gebeld en een mooie uitgewerkt rapport gekregen mbt aanbieders van vermogensbeheer. Als ik eens gebruik wil maken van vermogensbeheer doe ik dat zeker bij deze partij.
2 april 2022
Anoniem
8
Geen review tekst
1 april 2022
Anoniem
8
Geen review tekst
31 maart 2022
Dhr van Rootselaar
9
Ik heb zelf weinig ervaring op gebied van vermogensbeheer. Wel was het tijd dat ik er iets mee ging doen omdat er een bulk geld vrijkwam door het succes bij de cryptomarkt. Hubert Jan Lambooy van vermogensbeheer.nl heeft mij hier enorm in geholpen om te kijken naar een vermogensbeheerder die bij mij past in mijn situatie. Op basis van mijn voorkeuren heeft Hubert Jan de perfecte match gevonden waar ik momenteel klant bij ben. Bedankt voor alles!
31 maart 2022
Anoniem
8
Prima service en een partij gevonden die mijn belangen behartigd, en met de prioriteiten die ik belangrijk vind. Ik had zelf deze verzameling beheerders nooit ooit uit kunnen zoeken en vergelijken.
31 maart 2022

Cookies op de website van Vermogensbeheer.nl

Vermogensbeheer.nl gebruikt functionele en analytische cookies voor een optimaal gebruik van de website en voor de noodzakelijke statistische informatie. Meer informatie »