Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Pagina 28: Ervaringen met Vermogensbeheer.nl

Bezoekers van deze site beoordelen continu onze dienstverlening en expertise. Het onafhankelijke onderzoeksbureau Feeddex voert dit doorlopende onderzoek uit en is hier in de loop van 2020 mee gestart. Inmiddels hebben we 1.865 beoordelingen ontvangen met een gemiddelde score van 8,6.

Hieronder vindt u de individuele ervaringen van onze bezoekers.

8,6

1.865 beoordelingen



Pagina 28 van 63 (1865 beoordelingen)
Anoniem
8
Geen review tekst
4 september 2022
Anoniem
8
Geen review tekst
3 september 2022
Dhr Plessius
8
Heldere informatie, vriendelijk meedenkend, betrouwbaar
3 september 2022
Anoniem
9
Vermogensbeheer ideaal als hulp middel voor een goede prescreening voor de "te vele" vermogens beheer opties; zij geven een op maat advies (zonder verplichtingen) die beter aansluiten bij je eigen wensen/voorwaarden. Net zo belangrijk is dat ze onafhankelijk zijn en duidelijk vergelijkende evaluaties geven op basis van historische resultaten & klanten feedback die in het verleden al een keuze gemaakt hebben.
2 september 2022
Anoniem
8
Geen review tekst
2 september 2022
Anoniem
8
Geen review tekst
1 september 2022
Anoniem
9
Geen review tekst
31 augustus 2022
Anoniem
8
Goede en duidelijke communicatie
30 augustus 2022
Anoniem
8
Correcte hulp werd er gegeven
29 augustus 2022
Anoniem
10
Ik heb verder geen gebruik gemaakt van de diensten maar zeer professionele uitleg en zeker niet op geld uit !
26 augustus 2022
Anoniem
9
Prima geholpen. Geeft een duidelijk overzicht welke vermogensbeheerder bij je past. Er is ruime keuze.
26 augustus 2022
Dhr van den Brandt
8
Omdat ik nog geen ervaring had met vermogensbeheeders heb ik veel steun gehad van de informatie van Vermogemsbeheer.nl
26 augustus 2022
Mevr van Rijn
10
Een prettige en betrokken partij die met kennis van zaken met je meedenkt.
25 augustus 2022
Anoniem
10
Geen review tekst
25 augustus 2022
Anoniem
8
Geen review tekst
25 augustus 2022
Dhr Pols
10
Geen review tekst
24 augustus 2022
Anoniem
7
Prima contact. Vriendelijk te woord gestaan.
24 augustus 2022
Anoniem
8
Duidelijk, vriendelijk, to the point, en geheel vrijblijvend- nooit het gevoel gekregen dat ik een keuze moest maken.
23 augustus 2022
Anoniem
8
Vermogensbeheer geeft objectieve informatie om een juiste keuze te maken in het woud van vermogensbeheerders. Met de voorselectie van Vermogensbeheer kan er op basis van rendement/kwaliteit dienstverlening/belegging voorkeuren/kosten beheer een weloverwgen keuze worden gemaakt. Het heeft mij in ieder geval zeer geholpen een juiste keuze te maken. JVR Leidschendam - Voorburg
23 augustus 2022
Anoniem
10
Geen review tekst
20 augustus 2022
Anoniem
8
Geen review tekst
18 augustus 2022
Anoniem
9
Geen review tekst
18 augustus 2022
Anoniem
8
Geen review tekst
18 augustus 2022
Mevr van der Putten
8
Ik ben uiterst vriendelijk en accuraat geholpen. Op dit moment kan Vermogensbeheer niet veel meer voor mij doen. Mocht ik in de toekomst vragen hebben, zal ik zeker weer contact opnemen.
18 augustus 2022
Anoniem
9
Geen review tekst
17 augustus 2022
Anoniem
8
Geen review tekst
17 augustus 2022
Anoniem
10
Geen review tekst
16 augustus 2022
Anoniem
9
Correct
16 augustus 2022
Anoniem
9
Van de door mij geselecteerde vermogensbeheerders uitgebreide rapportage ontvangen inzake klanttevredenheid en overige relevante zaken. Tevens geïnformeerd over enkele andere vermogensbeheerders die in mijn situatie interessant zouden kunnen zijn.
14 augustus 2022
Anoniem
8
Geen review tekst
12 augustus 2022