Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Pagina 23: Ervaringen met Vermogensbeheer.nl

Bezoekers van deze site beoordelen continu onze dienstverlening en expertise. Het onafhankelijke onderzoeksbureau Feeddex voert dit doorlopende onderzoek uit en is hier in de loop van 2020 mee gestart. Inmiddels hebben we 1.862 beoordelingen ontvangen met een gemiddelde score van 8,6.

Hieronder vindt u de individuele ervaringen van onze bezoekers.

8,6

1.862 beoordelingen



Pagina 23 van 63 (1862 beoordelingen)
Anoniem
7
hartelijk dank voor uw antwoorden
5 februari 2023
Anoniem
8
Geen review tekst
3 februari 2023
Anoniem
9
Ik ben erg tevreden over vermogensbeheer.nl. Het telefonische contact met Joost van Löben Sels is erg prettig. Zo nu en dan spreken we elkaar over de ontwikkelingen op de beurs. Hoewel ik nog steeds huiverig ben om het beleggen met hoge bedragen aan anderen over te laten heb ik een aantal goede adviezen gekregen. Ik kan vermogensbeheer.nl aanraden aan iedereen die op zoek is naar een manier op het vermogen te beleggen. Door de uitgebreide keuze van vermogensbeheer zal het vaak mogelijk zijn de juiste beheerder te vinden die past bij de wensen van de klant.
1 februari 2023
Dhr Verhulst
9
Contact is prima. Attent en met begrip voor mijn standpunt
29 januari 2023
Anoniem
8
Geen review tekst
27 januari 2023
Anoniem
8
Keurig te woord gestaan
26 januari 2023
Dhr Lasonder
8
Snelle reactie. Goed en uitgebreid informatie pakket ontvangen met belangrijke aandachtspunten.(Checklist)
26 januari 2023
Anoniem
8
plezierig gesprek gehad; betrouwbaar ,niet opdringend, en met kennis
25 januari 2023
Dhr van der Meché
10
Prima analyse en advies ontvangen.
25 januari 2023
Dhr Leijten
8
Geen review tekst
25 januari 2023
Anoniem
10
Ze hebben me uitstekend geadviseerd. Heldere communicatie, goed luisteren, goede opvolging, vakkundig.
23 januari 2023
Anoniem
7
prima
22 januari 2023
Anoniem
8
Geen review tekst
21 januari 2023
Anoniem
8
Geen review tekst
21 januari 2023
Anoniem
9
Geen review tekst
20 januari 2023
Anoniem
9
Geen review tekst
19 januari 2023
Anoniem
8
Geen review tekst
16 januari 2023
Anoniem
8
Geen review tekst
16 januari 2023
Anoniem
8
Vermogensbeheer komt snel met een selectie van vermogensbeheerders die voldoen aan de gestelde criteria. Bovendien is men ook snel met het beantwoorden van additionele vragen.
16 januari 2023
Dhr Francq
9
Vermogensbeheer ontdekt op het web. Contact genomen voor advies omtrent mogelijke nieuwe vermogensbeheerder. Snel en direct informatie gekregen over vijf mogelijke kandidaten na een gesprek over mijn behoeftes. Vermogensbeheer is transparant over hun verdienmodel en kwamen heel professioneel over, niet opdringerig. Doen wat ze beloven.
15 januari 2023
Anoniem
10
Geen review tekst
14 januari 2023
Anoniem
9
Geen review tekst
13 januari 2023
Anoniem
10
Duidelijk, eerlijk en onafhankelijk advies.
13 januari 2023
Anoniem
7
Eerste kennismaking was positief.
13 januari 2023
Anoniem
10
Prima gesprek met Joost gehad.
13 januari 2023
Dhr van Staveren
8
Jos heeft met veel geduld mijn vragen beantwoord en kwam zeer deskundig en ervaren over. Daarnaast was hij ook vasthoudend toen ik een tijdje minder goed bereikbaar was. Wel fijn die vasthoudenheid.
13 januari 2023
Anoniem
8
Goed dat er gelegenheid is te benchmarken tussen vermogensbeheerders.
12 januari 2023
Anoniem
9
Rustig en uitgebreid te woord gestaan Betrouwbaar: wat beloofd wordt op te sturen, gebeurt ook Neutraal en onbevooroordeeld Verzorgde opvolging
12 januari 2023
Anoniem
8
Geen review tekst
12 januari 2023
Anoniem
8
Goed
11 januari 2023