Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Pagina 29: Ervaringen met Vermogensbeheer.nl

Bezoekers van deze site beoordelen continu onze dienstverlening en expertise. Het onafhankelijke onderzoeksbureau Feeddex voert dit doorlopende onderzoek uit en is hier in de loop van 2020 mee gestart. Inmiddels hebben we 1.710 beoordelingen ontvangen met een gemiddelde score van 8,6.

Hieronder vindt u de individuele ervaringen van onze bezoekers.

8,6

1.710 beoordelingen



Pagina 29 van 57 (1710 beoordelingen)
Anoniem
8
Geen review tekst
30 maart 2022
Anoniem
9
Geen review tekst
29 maart 2022
Dhr Voeten
9
Erg vriendelijke benadering en uitstekende informatie over de mogelijkheden tot beleggen
29 maart 2022
Anoniem
9
Informatief en professioneel
29 maart 2022
Anoniem
8
Geen review tekst
28 maart 2022
Anoniem
8
Geen review tekst
26 maart 2022
Anoniem
8
Geen review tekst
26 maart 2022
Anoniem
8
Geen review tekst
26 maart 2022
Dhr Wijgergangs
9
Toevallig in contact gekomen met vermogensbeheer. We kregen veel informatie waarmee we voor ons gevoel een goede beheerder gevonden hebben. Opvallend voor ons was dat iedere afspraak met vermogensbeheer.nl keurig nagekomen is.
26 maart 2022
Anoniem
9
Aan de hand van verschillende criteria werd voor mij een selectie gemaakt van banken die het best bij mijn profiel pasten. Nadien werd ik meerdere malen telefonisch gecontacteerd naar mijn tevredenheid en hoe de dienstverlening en resultaten met mijn bank verliepen. Vermogensbeheer.nl heeft me professioneel begeleid en zou het iedereen aanbevelen!
25 maart 2022
Anoniem
9
Ik heb hele plezierige herinneringen aan mijn contact met Joost van Löben Sels. Joost was heel geduldig, nam de tijd voor een newbie, wat ik ben. Heb me rustig kunnen orienteren en inlezen. Ondanks het feit dat het in mijn geval lang duurde voordat ik een keuze heb gemaakt met wie ik in zee zou gaan, heb ik geen enkel moment druk gevoeld om een keuze te forceren.
24 maart 2022
Anoniem
8
heb nog geen gebruik gemaakt van de diensten, maar ze houden zich wel netjes aan hun afspraken over contactmomenten zonder opdringerig te zijn.
24 maart 2022
Anoniem
9
Geen review tekst
24 maart 2022
Anoniem
9
Geen review tekst
24 maart 2022
Dhr Pronk
10
Goede info
21 maart 2022
Anoniem
8
Nuttige startinformatie en snelle response. Het commerciële element in de contactfunctie zou m.i. wel wat minder aangezet kunnen worden.
21 maart 2022
Dhr Bolk
9
Deskundigheid en meedenken scoren hoog
18 maart 2022
Anoniem
8
Prima! Snel, kundig en zonder poespas
18 maart 2022
Anoniem
8
Geen review tekst
18 maart 2022
Anoniem
8
Prima begeleiding bij het selecteren van een vermogensbeheerder. Neemt ruim de tijd.
16 maart 2022
Dhr Zuierveld
9
Prettig contact en deskundig advies. Goede follow-up.
15 maart 2022
Anoniem
8
Geen review tekst
14 maart 2022
Anoniem
8
Geen review tekst
14 maart 2022
Anoniem
7
Geen review tekst
12 maart 2022
Anoniem
9
vlotte en correcte informatie.
12 maart 2022
Anoniem
8
Vermogensbeheer heeft mijn vragen op een uitstekende en plezierige manier beantwoord. Ze hielden vinger aan de pols tijdens mijn overdenkingstijd zonder zich op te dringen zoals vaker het geval is. Ik ben niet verder gekomen dan de orientatiefase maar zal zeker contact opnemen indien de mogelijkheid zich in de toekomst weer voor doet.
12 maart 2022
Anoniem
8
Prima service.
12 maart 2022
Anoniem
8
Kundige begeleiding. Niet opdringerig.
11 maart 2022
Anoniem
10
Geen review tekst
11 maart 2022
Anoniem
9
Geen review tekst
9 maart 2022

Cookies op de website van Vermogensbeheer.nl

Vermogensbeheer.nl gebruikt functionele en analytische cookies voor een optimaal gebruik van de website en voor de noodzakelijke statistische informatie. Meer informatie »