Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Dexxi

Let op! Dexxi is niet meer actief als vermogensbeheerder. Dit betreft het oude profiel van Dexxi uit de tijd dat men als vermogensbeheerder nog actief was.

De activiteiten van Dexxi zijn overgenomen door Semmie.
Dexxi
Dexxi is een online beleggingsoplossing van Indexus. Dexxi biedt online vermogensbeheer aan en is gestart in 2016 en gevestigd in Amsterdam.

Met Dexxi brengt u eerst uw beleggingsdoel in kaart. U kunt daarbij kiezen uit een zestal beleggingsdoelen zoals bijvoorbeeld eerder stoppen met werken en aflossing hypotheek. Afhankelijk van uw beleggingsprofiel wordt uw beleggingsportefeuille door Dexxi ingevuld met een mix van aandelen en/of obligatie ETF’s (Exchange Traded Funds). De resultaten van uw beleggingsportefeuille worden dagelijks geactualiseerd en getoond in uw eigen afgeschermde online omgeving. Overstappen naar een andere doelportefeuille is elke maand mogelijk.

Vermogensbeheer door Dexxi is toegankelijk voor beleggers vanaf €1.000,-.
Oprichtingsjaar 2016
Belegd vermogen Onbekend
Medewerkers 5 tot 10 medewerkers
Depotbank(en) Saxo Bank
Kifid Aangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
Vestiging(en) Amsterdam
Nieuws over Dexxi

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

SelectieRapport aanvragen

Anderen bekeken ook:

De' Medici Vermogensbeheer Vanaf €10.000
NNEK Vanaf €100
Oxby Vanaf €15.000
Semmie Vanaf €500