Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

De Bruin Vermogensbeheer

Let op! De Bruin Vermogensbeheer is niet meer actief als vermogensbeheerder. Dit betreft het oude profiel van De Bruin Vermogensbeheer uit de tijd dat men als vermogensbeheerder nog actief was.
De Bruin Vermogensbeheer
De Bruin Vermogensbeheer is gevestigd in Waddinxveen en is in 1994 opgericht. De onderneming houdt zich bezig met vermogensbeheer en beleggingsadvies voor particulieren en zakelijke klanten.

De filosofie van De Bruin Vermogensbeheer is dat risico en rendement met elkaar in balans moeten zijn om het vermogen te laten renderen. Om dat te realiseren, kiest het voor een ‘top-down’ benadering. Zo stelt het aan de hand van eigen research, fundamentele analyses en marktkennis de beleggingsportefeuilles samen. Gespreid over verschillende categorieën om de beleggingsrisico’s te beheersen. Het gebruikt derivaten om portefeuillerisico’s in te perken en belegt voor de midden en lange termijn, omdat deze minder gevoelig zijn voor sentimenten en beursfluctuaties, aldus de vermogensbeheerder.
Oprichtingsjaar 1994
Belegd vermogen € 50 tot € 100 miljoen
Medewerkers 2 medewerkers
Kifid Aangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
Vestiging(en) Waddinxveen

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

SelectieRapport aanvragen

Anderen bekeken ook:

De Vereenigde Effecten Compagnie Vanaf €100.000
OHV Vermogensbeheer Vanaf €100.000
Vermogensbeheer Friesland Vanaf €100.000
Bustelberg Vermogensbeheer Vanaf €100.000