Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

Beleggingen Comfort Vermogensbeheer

Het beleggingsbeleid van Comfort Vermogensbeheer is gebaseerd op de core-satellite strategie. De kern van de portefeuille is bedoeld om tegen zo laag mogelijke kosten het marktrendement te behalen, de satellieten zijn bedoeld om de markt te verslaan.

De strategie is erop gericht om met behulp van onder- en overwegingen in regio’s, sectoren staats- en bedrijfsobligaties en beleggingscategorieën zoals vastgoed en grondstoffen de verschillende indices te verslaan. Comfort Vermogensbeheer meet het succes van de strategie door de portefeuille naast een benchmark (meetlat) te leggen. Comfort Vermogensbeheer werkt met zogenaamde onder- en overweging van beleggingscategorieën, volgens het adagium: “It’s time in the market, not timing the market that’s important”.
Goedenacht,
Wij beoordelen alle vermogensbeheerders in Nederland.

Wilt u zien hoe wij Comfort Vermogensbeheer beoordelen?
Belegt inIndividuele aandelen, Beleggingsfondsen, Trackers, Duurzaam beleggingsbeleid, Vastgoed, Grondstoffen, Derivaten, Hedge Funds, Structured products, Private equity, Valuta
RegioWereld
HuisfondsenGeen
Eigen wensen klantJa
selectierapport-vermogensbeheerders-200x276.png

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

Anderen bekeken ook:

Vanaf €200.000
Vanaf €200.000
Vanaf €200.000
Vanaf €200.000