Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Beleggingen Comfort Vermogensbeheer

Het beleggingsbeleid van Comfort Vermogensbeheer is gebaseerd op de core-satellite strategie. De kern van de portefeuille is bedoeld om tegen zo laag mogelijke kosten het marktrendement te behalen, de satellieten zijn bedoeld om de markt te verslaan.

De strategie is erop gericht om met behulp van onder- en overwegingen in regio’s, sectoren staats- en bedrijfsobligaties en beleggingscategorieën zoals vastgoed en grondstoffen de verschillende indices te verslaan. Comfort Vermogensbeheer meet het succes van de strategie door de portefeuille naast een benchmark (meetlat) te leggen. Comfort Vermogensbeheer werkt met zogenaamde onder- en overweging van beleggingscategorieën, volgens het adagium: “It’s time in the market, not timing the market that’s important”.
Belegt in Individuele aandelen, Beleggingsfondsen, Trackers, Duurzaam beleggingsbeleid, Vastgoed, Grondstoffen, Derivaten, Hedge Funds, Structured products, Private equity, Valuta
Regio Wereldwijd
Huisfondsen Geen
Eigen wensen klant Ja
Rapportage Per kwartaal en in overleg vaker mogelijk.
Inzage portefeuille Online inzage 24/7.
Goedenacht,
We hebben diverse onafhankelijke rapporten gratis beschikbaar, onder andere over Comfort.

Bent u hier mogelijk in geïnteresseerd?

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

SelectieRapport aanvragen

Anderen bekeken ook:

Stoic Vanaf €200.000
Weijerman Vermogensbeheer Vanaf €200.000
Vermogen in Balans Vanaf €200.000
IVM Caring Capital Vanaf €200.000