Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Clavis

Clavis
Clavis Vermogensbeheer is onderdeel van financieel dienstverlener Clavis. Dit multi-family office bestaat sinds 2008 en is gevestigd in Den Bosch.

De doelgroep van Clavis bestaat vooral uit ondernemers en vermogende families. Clavis is een organisatie van en voor mensen. Het team bestaat uit ervaren specialisten die met een open, overzichtelijke en eerlijke werkwijze maatwerk leveren.

De vermogensbeheerders van Clavis hebben jarenlange ervaring op financiële markten en zijn specialisten op het gebied van aandelen, obligaties en alternatieve beleggingen. Een deel van de portefeuille bestaat uit individuele aandelen en obligaties. Deze zijn herkenbaar en hebben geen extra kosten. De aanpak van Clavis leidt tot evenwichtige beleggingsportefeuilles met aandacht voor zowel rendement als risico.

Clavis biedt vermogensbeheer aan op financiële markten vanaf € 2 miljoen. Ook is het mogelijk in vermogensbeheer een portefeuille in private markten op te bouwen. Dit kan vanaf € 3 miljoen vrij vermogen.
Oprichtingsjaar 2008
Belegd vermogen € 500 tot € 1 miljard
Medewerkers 25 tot 50 medewerkers
Depotbank(en) Kasbank (Caceis), Saxo Bank
Kifid Clavis is aangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en aanvaardt de uitspraken van de Geschillencommissie als bindend.
Vestiging(en) 's Hertogenbosch
Goedenavond,
We hebben diverse onafhankelijke rapporten gratis beschikbaar, onder andere over Clavis.

Bent u hier mogelijk in geïnteresseerd?

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

SelectieRapport aanvragen

Anderen bekeken ook:

Singelstaete Vermogensbeheer Vanaf €150.000
Total Investment Services Vanaf €100.000
B.A. van Doorn Vanaf €1.000.000
Fair Capital Partners Vanaf €350.000