Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

CapitalatWork

CapitalatWork Foyer Group is een vermogensbeheerder die sinds 1990 actief is in Nederland, België en Luxemburg en is voor haar cliënten de gesprekspartner voor actief beheer, structurering en overdracht van vermogen.. Het Nederlandse kantoor bevindt zich in Breda. Bij de vermogensbeheerder werken – verspreid over zes kantoren - ruim 120 medewerkers (relatiebeheerders, vermogensbeheerders, onafhankelijke analisten en adviseurs) die zich uitsluitend met beleggingsdienstverlening bezig houden.

CapitalatWork belegt alleen in beursgenoteerde aandelen en obligaties. Invulling van de portefeuilles geschiedt door een selectie van aandelen en obligaties of, naar keuze van de klant, via haar eigen aandelen beleggingsfonds. De obligatieselectie vindt plaats via een aantal CapitalatWork obligatiebeleggingsfondsen, waardoor een goede spreiding wordt gerealiseerd.

CapitalatWork is een aanhanger van het zogenaamde waarde beleggen en heeft hiervoor haar eigen research apparaat. De principes ‘ know what you own’ en ‘price is what you pay, value is what you get’ staan bij CapitalatWork hoog in het vaandel.

CapitalatWork biedt vermogensbeheer aan vanaf €500.000.
Oprichtingsjaar1990
Belegd vermogenmeer dan € 1 miljard
Medewerkers100 of meer medewerkers
Depotbank(en)InsingerGilissen Bankiers
KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
Vestiging(en)Breda, Brussel, Sint-Denijs-Westrem, Antwerpen, Kortijk
Nieuws over CapitalatWork
Goedemiddag,
We hebben diverse onafhankelijke rapporten over CapitalatWork gratis beschikbaar.

Bent u hier mogelijk in geïnteresseerd?
selectierapport-vermogensbeheerders-200x276.png

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

Anderen bekeken ook:

Vanaf €500.000
Vanaf €500.000
Vanaf €500.000
Vanaf €500.000
×

Cookies op de website van Vermogensbeheer.nl

Vermogensbeheer.nl gebruikt Functionele en Analytische cookies voor website optimalisatie en statistieken. Meer informatie »