Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan
Beschrijving
CapitalatWork is een vermogensbeheerder die sinds 1990 actief is in Nederland, België en Luxemburg. Het Nederlandse kantoor bevindt zich in Breda. Tot de klantengroep behoren zowel vermogende particulieren en ondernemers als institutionele klanten. Bij de vermogensbeheerder werken – verspreid over zes kantoren - ruim 100 medewerkers, die zich uitsluitend met beleggingsdienstverlening bezig houden. CapitalatWork beheert een vermogen van ongeveer € 6,5 miljard.

CapitalatWork belegt alleen in beursgenoteerde aandelen en obligaties. Invulling van de portefeuilles geschiedt door een selectie van aandelen en obligaties of, naar keuze van de klant, via haar eigen aandelen beleggingsfonds. De obligatieselectie vindt plaats via een aantal CapitalatWork obligatiebeleggingsfondsen, waardoor een goede spreiding wordt gerealiseerd.

CapitalatWork is een aanhanger van het zogenaamde waarde beleggen en heeft hiervoor haar eigen research apparaat. De principes ‘ know what you own’ en ‘price is what you pay, value is what you get’ staan bij CapitalatWork hoog in het vaandel.

CapitalatWork biedt vermogensbeheer aan vanaf €500.000.
Vergelijk CapitalatWork
ook met andere vermogensbeheerders
Dienstverlening
VermogensbeheerJa, vanaf € 500.000,-
BeleggingsadviesNee
Organisatie
Lid van verenigingN.v.t.
Oprichtingsjaar1990
Belegd vermogenmeer dan € 1 miljard
Depotbank(en)InsingerGilissen Bankiers
KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
KlantonderhoudPer kwartaal krijgt de klant een fysieke rapportage. Naar wens van de klant heeft men tenminste 2x per jaar contact over het gevoerde beleid en de vooruitzichten. Soms is er vaker telefonisch contact waardoor een fysieke ontmoeting minder prangend is. Veelal bepaalt de klant de contactfrequentie.
DSI geregistreerdCapitalatWork is geregistreerd bij het DSI, de instelling voor het bevorderen van de deskundigheid en de integriteit van financieel dienstverleners.
Eigen vermogen medewerkersHoewel dit vertrouwelijke informatie is, belegt menigeen binnen CapitalatWork in de eigen beleggingsfilosofie.
Vestiging(en)Breda, Brussel, Sint-Martens-Latem, Antwerpen
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen