Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Boer & Olij Securities

Let op! Boer & Olij Securities is niet meer zelfstandig actief als vermogensbeheerder. Dit betreft het oude profiel van Boer & Olij Securities uit de tijd dat men als vermogensbeheerder nog actief was.

Boer & Olij Securities is begin 2020 gefuseerd met een aantal andere vermogensbeheerders. De nieuwe fusienaam is Auréus.
Boer & Olij Securities
Boer & Olij in Amsterdam is een commissionair in effecten. De onderneming is in 1995 opgericht en heeft zich door de jaren heen gespecialiseerd in advisering en handel in obligaties. De aangeboden dienstverlening bestaat uit institutional sales, vermogensbeheer, beleggingsadvies en effectenbemiddeling.

Het beleggingsbeleid dat Boer & Olij volgt – naast beleggingen in obligaties - is volgens de filosofie van de Amerikaanse focusbelegger Warren Buffet. Hij stelt dat spreiding van beleggingen juist het risico vergroot. Het is verstandiger de belangen te concentreren. Vandaar dat het effectenhuis de beleggingsportefeuille opbouwt uit een mix van obligaties en aanvult met enkele aandelen, maximaal tien. Daarbij is de portefeuillesamenstelling risico gebaseerd en niet rendementsgericht.

Boer & Olij biedt vermogensbeheer aan vanaf €200.000.

LET OP! Boer & Olij aanvaardt de uitspraken van het klachteninstituut KiFiD niet als bindend. Dit betekent dat zij bij een geschil met een klant de uitspraak van het KiFiD kunnen negeren. De klant zal dan zijn gelijk via de rechter moeten halen. Meer dan 90% van alle vermogensbeheerders in Nederland aanvaardt de uitspraken van het KiFiD wel als bindend en consumentenorganisaties pleiten hier ook voor.
Oprichtingsjaar 1995
Belegd vermogen Onbekend
Medewerkers 10 tot 15 medewerkers
Kifid Aangesloten bij het klachteninstituut KiFiD echter men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie NIET als bindend te aanvaarden.
Vestiging(en) Amsterdam
Nieuws over Boer & Olij Securities

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

SelectieRapport aanvragen

Anderen bekeken ook:

Weijerman Vermogensbeheer Vanaf €200.000
Stoic Vanaf €200.000
IVM Caring Capital Vanaf €200.000
Comfort Vermogensbeheer Vanaf €200.000