Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

Rendement Blauwtulp Wealth Management

Vergelijk het rendement van Blauwtulp Wealth Management met andere vermogensbeheerders. Beoordeel ook ervaringen, kosten, beleggingen en de organisatie.

Rendement

2019 *
2018
2017
2016
Defensief
4,8%
-5,4%
1,3%
3,8%
Neutraal
7,3%
-8,0%
2,3%
6,1%
Offensief
9,0%
-9,8%
5,2%
4,8%
Individuele aandelenstrategie
7,7%
-12,3%
12,4%
17,5%
* gerealiseerde rendementen t/m 30 juni 2019
Bruto/nettoDe rendementen zijn netto inclusief doorrekening van alle kosten.
OpmerkingenDit betreft gemiddelde rendementen van een groep klanten die beleggen conform het algemene beleggingsbeleid en daarop geen uitzonderingen kennen. Maatwerkportefeuilles kunnen afwijkende rendementen hebben.

Cumulatief netto rendement

Let op met vergelijken van rendementen!
De rendementen van Blauwtulp Wealth Management kunt u niet zomaar vergelijken met die van andere vermogensbeheerders. Wat de ene vermogensbeheerder "zeer defensief" noemt kan de andere vermogensbeheerder "defensief" noemen of anders omdat er geen wettelijke regels gelden voor de benaming van beleggingsportefeuilles en risicoprofielen.

De beleggingen en de gelopen risico's binnen de beleggingsportefeuilles van vermogensbeheerders/banken zijn daarom in de praktijk altijd verschillend waardoor een goed vergelijk van rendementen niet mogelijk is. De getoonde rendementen op deze pagina zijn louter als indicatie bedoelt.
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen