Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

Beleggingen Blauwtulp Wealth Management

Vergelijk de beleggingen van Blauwtulp Wealth Management met andere vermogensbeheerders. Beoordeel ook rendement, ervaringen, kosten en de organisatie.

Beleggingen

Belegt inIndividuele aandelen, Individuele obligaties, Beleggingsfondsen, Trackers, Duurzaam beleggingsbeleid, Vastgoed, Grondstoffen, Derivaten, Hedge Funds, Structured products, Private equity, Valuta
RegioWereld
BeleggingsstrategieBlauwtulp Wealth Management beheert het vermogen van haar cliënten conform een breed gespreid en actief beleggingsbeleid. Hiervoor worden primair beleggingsfondsen ingezet met behulp van het ‘fonds selectiemodel’. Dit model selecteert kwantitatief en kwalitatief. Te denken valt aan: Morningstar classificatie, management- en rendementstrackrecord, kosten, soliditeits- en risicofactoren. Een ontmoeting met de fondsbeheerder maakt in principe een vast onderdeel uit van de fondsselectie. Vervolgens dient het fonds te passen in de eigen visie op het beleggingsklimaat.

Blauwtulp richt zich op het bereiken van een goede verhouding tussen rendement en risico op de lange termijn. Hiervoor maakt men ook gebruik van hedgefondsstrategieën, die gebundeld zijn in een ‘fund of hedgefunds’. Doorgaans ligt het gewicht van deze alternatieve strategieën op 10%-15% van de portefeuille.

De inkomensstrategie, die gericht is op een periodieke hoge kasstroom en de duurzame portefeuille komen op dezelfde wijze tot stand. De ‘MAX-strategie’ is er op gericht om bij tegenwind een het aandelenbelang (fors) af te bouwen. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van technische analyse van de aandelenmarkten.

Binnen het maatwerk vermogensbeheer is ruimte om een portefeuille te laten beheren die geheel of gedeeltelijk bestaat uit individuele aandelen.
HuisfondsenGeen
Eigen wensen klantJa
RapportagePer kwartaal en jaar en dagelijks zijn uitgebreide rapportages inzichtelijk via een persoonlijk portaal op de website van Blauwtulp.
Inzage portefeuilleOnline inzage 24/7.
Specialiteit beheerderRisicobeheersing
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen