Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Beleggingen BinckBank

Let op! BinckBank is niet meer actief als vermogensbeheerder. Dit betreft het oude profiel van BinckBank uit de tijd dat men als vermogensbeheerder nog actief was.

De activiteiten van BinckBank zijn overgenomen door Saxo Bank.
Binck Forward kent het concept “life-cycle beleggen” en vult de beleggingsportefeuilles hoofdzakelijk met indexfondsen. Binnen life-cycle beleggen wordt er gekeken naar het beleggingsdoel van de klant en de looptijd van de beleggingen. Naarmate het beleggingsdoel of de einddatum dichterbij komt, wordt de beleggingsportefeuille steeds defensiever belegd.

Binck Comfort streeft naar vermogensgroei, maar wanneer de financiële markten dalen onderneemt Binck actie om de beleggingsrisico’s binnen de beleggingsportefeuille zo veel mogelijk te beperken. De klant stelt een ‘reserve’ deel vast van het te beleggen vermogen dat de klant per se wil behouden en een ‘buffer’ deel waarmee Binck focust op groei.
Belegt in Beleggingsfondsen, Trackers, Vastgoed
Regio Wereldwijd
Huisfondsen 1-5 huisfondsen
Eigen wensen klant Nee
Rapportage Persoonlijke omgeving achter login, kwartaalrapportages, jaaroverzicht, meldingen per mail bij 10% waardedaling in een kwartaal.
Inzage portefeuille Online inzage 24/7.

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

SelectieRapport aanvragen

Anderen bekeken ook:

Knab Vanaf €100
Rabobank Vanaf €2.000
Saxo Bank Vanaf €10.000
ING Bank Vanaf €1.000