Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Bezemer Clements Schipper Vermogensbeheer

Let op! Bezemer Clements Schipper Vermogensbeheer is niet meer actief als vermogensbeheerder. Dit betreft het oude profiel van Bezemer Clements Schipper Vermogensbeheer uit de tijd dat men als vermogensbeheerder nog actief was.
Bezemer Clements Schipper Vermogensbeheer
Bezemer Clement Schipper Vermogensbeheer BV (BCS) is gehuisvest in Rotterdam en houdt zich sinds 1996 bezig met vermogensbeheer. Andere aandachtsgebieden van de onderneming zijn: het analyseren van beleggingsportefeuilles, liquiditeitenbeheer en vermogensadvies.

Vermogen beleggen is meer dan het kopen en verkopen van effecten, aldus Bezemer Clement Schipper Vermogensbeheer. Het gaat om het samenstellen van een beleggingsportefeuille op maat. Passend bij uw financiële wensen plus doelstellingen, zowel nu als straks. Hierbij past de vermogensbeheerder de zogenaamde ‘bottom-up’ strategie toe. Aan de hand van fundamenteel onderzoek en via technische analyses worden feiten en mogelijkheden afgewogen. Aansluitend volgt de portefeuillesamenstelling. Hierbij belegt het hoofdzakelijk in aandelen, aandelenfondsen, vastrentende waarden en sommige derivaten.
LET OP! Bezemer Clements Schipper Vermogensbeheer is niet beoordeeld door ons. Wij kunnen u dus geen kwalitatief oordeel geven over de dienstverlening van deze beheerder.
Oprichtingsjaar 1996
Belegd vermogen Onbekend
Medewerkers 3 tot 5 medewerkers
Kifid Aangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
Vestiging(en) Rotterdam

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

SelectieRapport aanvragen

Anderen bekeken ook:

Bustelberg Vermogensbeheer Vanaf €100.000
Care IS Vermogensbeheer Vanaf €100.000
Velthuyse - Mulder Vermogensbeheer Vanaf €100.000
Van Lieshout & Partners Vermogensbeheer Vanaf €100.000