Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

BeSmart beleggingen

BeSmart werkt met 5 duurzame risicoprofielen. Afhankelijk van het persoonlijke beleggingsplan van de client wordt een gebalanceerde portefeuille gekozen de juiste risico/rendement-verhouding passend bij uw doelstelling.

Aan de hand van verwachte of historische rendementen, risico’s en onderlinge correlaties van verschillende beleggingen, worden de modelportefeuilles met een optimale verhouding tussen rendement en risico berekend. Deze optimale portefeuille vormt de basis voor de lange termijn. Op korte termijn kan hier binnen bandbreedtes van de norm van worden afgeweken.

Verder maakt BeSmart gebruik van een core-satelite benadering, waarbij de basis (de core) van de portefeuille bestaat uit solide, wereldwijd gespreide beleggingen in aandelen ETF’s en obligatie ETF’s. Met de satelites trachten ze extra rendement te generen door in te spelen op bepaalde thema’s en trends. BeSmart belegt duurzaam, wat betekent dat de ETF’s die geselecteerd worden, naast algemene selectiecriteria, ook op hun duurzaamheidskenmerken worden geselecteerd.
Belegt inTrackers, Duurzaam beleggingsbeleid
RegioWereld
HuisfondsenGeen
Eigen wensen klantJa
RapportagePer kwartaal, inclusief nieuwsbrief met toelichting economische omstandigheden en transacties. Per jaar fiscale overzichten via depotbank.
Inzage portefeuille24/7 online toegang tot de beleggingsportefeuille in cliëntportaal
Goedenavond,
Wilt u zien hoe bestaande klanten BeSmart beoordelen en wat onze eigen expertbeoordeling is?
selectierapport-vermogensbeheerders-200x276.png

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

Anderen bekeken ook:

Vanaf €50.000
Vanaf €50.000
Vanaf €50.000
Vanaf €50.000
×

Cookies op de website van Vermogensbeheer.nl

Vermogensbeheer.nl gebruikt functionele en analytische cookies voor een optimaal gebruik van de website en voor de noodzakelijke statistische informatie. Meer informatie »