Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

BeSmart beleggingen

Afhankelijk van uw risicoprofiel en uw horizon belegt BeSmart in de juist geachte standaard verhouding van beleggingscategorieën waardoor een gebalanceerde portefeuille ontstaat met de rendementsverwachtingen passend bij uw doelstelling. BeSmart werkt met vijf risicoprofielen.

Basis principes in de beleggingsstrategie van BeSmart zijn dat markten niet zijn te verslaan, dat wereldwijde spreiding van belang is en dat er volledig wordt belegd in efficiënte ETF’s, ofwel indextrackers. Voorts dient men niet te reageren op emotie en zijn actieve keuzes om asset classes en regio’s onder- of over te wegen een taboe. Herbalanceren van de portefeuille is van tijd tot tijd nodig om de rendement-risico verhouding weer passend te maken met het risicoprofiel en de beleggingshorizon.

BeSmart kan ETF’s vervangen indien er betere alternatieven voor handen komen. ETF selectie geschiedt met de volgende criteria: Totale kostenlading, de mate van afwijking tot de index die de ETF volgt, replicatiemethode (de echte aandelen onderliggend of synthetisch) en verhandelbaarheid (liquiditeit).
Belegt inTrackers, Duurzaam beleggingsbeleid
RegioWereld
HuisfondsenGeen
Eigen wensen klantNee
RapportageDe rapportage is minimaal 1 x per jaar met het financiële overzicht en voorts is de portefeuille online in te zien bij Binck bank of De Giro (pensioenrekening).
Inzage portefeuilleDe cliënt heeft dagelijks online toegang tot de beleggingsportefeuille.
Goedenacht,
Wij beoordelen alle vermogensbeheerders in Nederland.

Wilt u zien hoe wij BeSmart beoordelen?
selectierapport-vermogensbeheerders-200x276.png

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

Anderen bekeken ook:

Vanaf €100.000
Vanaf €100.000
Vanaf €100.000
Vanaf €100.000