Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

Beer & Van Stapele Wealth Management

De Amsterdamse vermogensbeheerder Beer & Van Stapele Wealth Management heeft zich sinds 1994 volledig toegelegd op ‘wealth management’. Hierbij biedt het vermogensbeheer en geeft adviezen. Onder meer over financieringen van bijvoorbeeld een (tweede) huis, nalatenschappen, schenkingen, verzekeringskwesties en fiscaliteiten. Persoonlijke financiele planning is standaard inbegrepen.

Het beleggingsbeleid van Beer & Van Stapele is gericht op vermogensgroei en het beperken van de risico’s. Dit tracht de vermogensbeheerder te realiseren door diversificatie, macro-economische analyses plus sector- en assetspreiding binnen de beleggingsportefeuille. Het eindresultaat is uiteindelijk een portefeuille samengesteld uit een mix van diverse beleggingsinstrumenten met daarbinnen een afgewogen spreiding over diverse sectoren, landen en valuta. De basis voor de beleggingsportefeuille vormt overigens uw persoonlijke beleggingsprofiel die de beheerder opstelt aan de hand van uw persoonlijke financiële situatie.

Beer & Van Stapele biedt vermogensbeheer aan vanaf €250.000.
Oprichtingsjaar1994
Medewerkers5 tot 10 medewerkers
Vestiging(en)Amsterdam
Beer & Van Stapele Wealth Management is door ons beoordeeld

Vraag hieronder het gratis BedrijfsRapport over Beer & Van Stapele aan met daarin onze uitgebreide expertbeoordeling + het aantal toegekende sterren.
Goedemiddag,
Wilt u weten hoe wij Beer & Van Stapele beoordelen?

We hebben diverse rapporten gratis beschikbaar. Hieronder laat ik u graag zien welk rapport voor u mogelijk interessant is.

Bent u klant bij Beer & Van Stapele?