Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

Beer & Van Stapele

Beschrijving
De Amsterdamse vermogensbeheerder Beer & Van Stapele heeft zich sinds 1994 volledig toegelegd op ‘wealth management’. Hierbij biedt het vermogensbeheer en geeft adviezen. Onder meer over financieringen van bijvoorbeeld een (tweede) huis, nalatenschappen, schenkingen, verzekeringskwesties en fiscaliteiten. Persoonlijke financiele planning is standaard inbegrepen.

Het beleggingsbeleid van Beer & Van Stapele is gericht op een solide vermogensgroei en het beperken van de risico’s. Dit tracht de vermogensbeheerder te realiseren door diversificatie, macro-economische analyses plus sector- en assetspreiding binnen de beleggingsportefeuille. Het eindresultaat is uiteindelijk een portefeuille samengesteld uit een mix van diverse beleggingsinstrumenten met daarbinnen een afgewogen spreiding over diverse sectoren, landen en valuta. De basis voor de beleggingsportefeuille vormt overigens uw persoonlijke beleggingsprofiel die de beheerder opstelt aan de hand van uw persoonlijke financiële situatie.
Let op! U kunt Beer & Van Stapele niet goed
vergelijken met andere vermogensbeheerders
Dienstverlening
VermogensbeheerJa, vanaf € 250.000,-
BeleggingsadviesJa, vanaf € 250.000,-
Organisatie
KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen