Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Beer & Van Stapele Wealth Management

De Amsterdamse vermogensbeheerder Beer & Van Stapele Wealth Management heeft zich sinds 1994 volledig toegelegd op ‘wealth management’. Hierbij biedt het vermogensbeheer en geeft adviezen. Onder meer over financieringen van bijvoorbeeld een (tweede) huis, nalatenschappen, schenkingen, verzekeringskwesties en fiscaliteiten. Persoonlijke financiele planning is standaard inbegrepen.

Het beleggingsbeleid van Beer & Van Stapele is gericht op vermogensgroei en het beperken van de risico’s. Dit tracht de vermogensbeheerder te realiseren door diversificatie, macro-economische analyses plus sector- en assetspreiding binnen de beleggingsportefeuille. Het eindresultaat is uiteindelijk een portefeuille samengesteld uit een mix van diverse beleggingsinstrumenten met daarbinnen een afgewogen spreiding over diverse sectoren, landen en valuta. De basis voor de beleggingsportefeuille vormt overigens uw persoonlijke beleggingsprofiel die de beheerder opstelt aan de hand van uw persoonlijke financiële situatie.

Beer & Van Stapele biedt vermogensbeheer aan vanaf €250.000.
Oprichtingsjaar1994
Belegd vermogen€ 50 tot € 100 miljoen
Medewerkers5 tot 10 medewerkers
Depotbank(en)InsingerGilissen Bankiers, Saxo Bank
KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
Vestiging(en)Amsterdam
Goedemiddag,
We hebben diverse onafhankelijke rapporten gratis beschikbaar, onder andere over Beer & Van Stapele.

Bent u hier mogelijk in geïnteresseerd?
selectierapport-vermogensbeheerders-200x276.png

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

Anderen bekeken ook:

Vanaf €250.000
Vanaf €250.000
Vanaf €250.000
Vanaf €250.000
×

Cookies op de website van Vermogensbeheer.nl

Vermogensbeheer.nl gebruikt Functionele en Analytische cookies voor website optimalisatie en statistieken. Meer informatie »