Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Beaumont Capital

Beaumont Capital
Beaumont Capital is als Dijkstra Beaumont Wealth Management opgericht in 2006. In 2017 is Dijkstra vertrokken en is de firma onder de naam van de eigenaar verder gegaan en heeft het een nieuwe AFM vergunning verkregen. De beheerder is actief vanuit Maarssen en heeft ook vertegenwoordiging in Spanje.

Beaumont Capital belegt in aandelen, obligaties, vastgoed, grondstoffen en liquiditeiten. Beleggen geschiedt in elk geval via een eigen aandelenfonds (Beaumont Capital Equity Fund) en een eigen obligatiefonds (Beamont Capital Fixed income Fund). Deze subfunds zijn onderdeel van een algemeen paraplufonds van Fundshare waarin ook andere commerciële vermogensbeheerders een subfund onderhouden.

Een afgewogen verdeling tussen de beleggingscategorieën en een goede spreiding binnen de genoemde categorieën moet zorgen voor een passend risicoprofiel. De beleggingskeuzes worden in het Beleggingscomité (2 personen) gemaakt.

Beaumont Capital biedt vermogensbeheer aan vanaf €1.000.000.
LET OP! Beaumont Capital is niet beoordeeld door ons. Wij kunnen u dus geen kwalitatief oordeel geven over de dienstverlening van deze beheerder.
Oprichtingsjaar 2017
Belegd vermogen Onbekend
Medewerkers 3 tot 5 medewerkers
Kifid Aangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als bindend te aanvaarden.
Vestiging(en) Maarssen
Goedemiddag,
Helaas is Beaumont Capital onvoldoende transparant. We hebben ook nog te weinig reviews van klanten over Beaumont Capital ontvangen.

We kunnen u daarom geen uitgebreid BedrijfsRapport en KlanttevredenheidsRapport over Beaumont Capital verstrekken.

Mogelijk kunnen we u toch verder helpen. Wilt u weten welke informatie voor u mogelijk interessant is?

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

SelectieRapport aanvragen

Anderen bekeken ook:

Servatus Vermogensmanagement Vanaf €1.000.000
Alpha Capital Asset Management Vanaf €1.000.000
Wealtheon Vanaf €1.000.000
Titanium Vermogensbeheer Vanaf €1.000.000