Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

Beleggingen ASN Bank

Vergelijk de beleggingen van ASN Bank met andere vermogensbeheerders. Beoordeel ook rendement, ervaringen, kosten en de organisatie.

Beleggingen

Belegt inIndividuele aandelen, Individuele obligaties, Beleggingsfondsen, Duurzaam beleggingsbeleid
RegioWereld
BeleggingsstrategieASN Bank belegt op basis van fundamentele analyses van de economische groei, de inflatie en de rente. ASN Bank selecteert uitsluitend beleggingen die voldoen aan de eigen duurzame beleggingscriteria. Met Duurzaam Vermogensbeheer van ASN Bank bent u er zeker van dat u belegt in ondernemingen, landen en projecten die rekening houden met mens en milieu. Bij staatsobligaties zijn dit landen die op een verantwoorde manier omgaan met mensenrechten, natuur en milieu. Bij aandelen gaat het om ondernemingen die mensenrechten – waaronder de rechten van werknemers en kinderen – respecteren, maatregelen nemen om het klimaat te beschermen en geen schade toebrengen aan de biodiversiteit.
Huisfondsen6-10 huisfondsen
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen