Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan
Expertbeoordeling:     -   Vermogensbeheer vanaf  € 250.000

Over ASN Bank

Sinds de oprichting in 1960 spant de ASN Bank (onderdeel van SNS Reaal) zich in om duurzame financiële producten en diensten te ontwikkelen. Of zoals de bank zelf omschrijft: met respect voor mens, milieu en klimaat. Met de dienstverlening duurzaam vermogensbeheer richt het zich zowel op particulieren, stichtingen, verenigingen als maatschappelijke instellingen. De vermogensbeheerder belegt uitsluitend in ondernemingen, instellingen en overheden die bijdragen aan een duurzame samenleving.

De beleggingsstijl van ASN Vermogensbeheer kenmerkt zich onder andere door risico’s zoveel mogelijk vermijden, inspelen op beleggingskansen en beleggen volgens het ‘top down’ principe. Hierbij wordt uw persoonlijke beleggingsplan - met daarin uw doelen plus risicoprofiel – als uitgangspunt genomen. Voor het selecteren van de meest passende beleggingen past het strategische ‘asset allocatie’ toe voor de verdeling van uw vermogens over aandelen, obligaties en liquide middelen. In combinatie met tactische ‘asset allocatie’ zorgt het voor de verdere finetuning van uw portefeuille. En door toepassing van fundamentele analyse speelt het tijdig in op veranderende economische omstandigheden. Zo zorgt de bank dat uw duurzame beleggingsportefeuille up-to-date blijft onder alle marktomstandigheden.
ASN Bank

Expertbeoordeling

Vermogensbeheer.nl beoordeelt als expert vermogensbeheerders. Op dit moment zijn er 90 verschillende vermogensbeheerders door ons beoordeeld. Onze beoordeling is te herkennen aan de gele sterren, waarbij we per onderdeel maximaal vijf sterren toekennen.

Onze beoordeling van ASN Bank
Totaalbeoordeling
Onafhankelijkheid
Transparantie
Kosten
Organisatie

Dienstverlening

VermogensbeheerJa, vanaf € 250.000,-
BeleggingsadviesNee
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen