Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Antaurus

Let op! Antaurus is niet meer actief met de dienstverlening vermogensbeheer. Dit betreft het oude profiel van Antaurus uit de tijd dat men vermogensbeheer als dienstverlening nog aanbood.

De activiteiten van Antaurus Vermogensbeheer zijn overgenomen door Ambassador Vermogensbeheer.
Antaurus
Antaurus uit Amsterdam is opgericht in 2006. De start werd ingeluid met de lancering van een eigen beleggingsfonds, Antaurus Europe Fund. Inmiddels is de onderneming uitgegroeid tot een vermogensbeheerder met een uitgebreid financieel dienstenpakket. Naast beleggingen verzorgt het financiële planning, hypotheken, verzekeringen en pensioenen.

In de filosofie van Antaurus is vermogensbeheer en financiële planning onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het beheert dus niet alleen uw beleggingsportefeuille, maar inventariseert ook uw financiële doelen, familie- en werksituatie tot en met de fiscale mogelijkheden en specifieke wensen.
Oprichtingsjaar 2006
Belegd vermogen € 100 tot € 250 miljoen
Medewerkers 15 tot 25 medewerkers
Kifid Aangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
Vestiging(en) Amsterdam

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

SelectieRapport aanvragen

Anderen bekeken ook:

Valuedge Vanaf €250.000
Ostrica Vanaf €250.000
Wilgenhaege Vermogensbeheer Vanaf €250.000
Sequoia Vermogensbeheer Vanaf €250.000