Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Beleggingen Ambassador Vermogensbeheer

Ambassador Vermogensbeheer is een value investor. Men selecteert bedrijven waarvan de prijs die ze betalen een flinke korting noteert op de door hunzelf berekende intrinsieke waarde. Ambassador is, op basis van eigen gedegen fundamenteel onderzoek, dus constant op zoek naar bedrijven die ondergewaardeerd zijn.

Deze Value aanpak kent haar basis in de jaren ’20 en ‘30 van de vorige eeuw door Benjamin Graham, een Amerikaanse investeerder en professor aan de Colombia University. Value beleggen heeft veel bekendheid gekregen dankzij de succesvolle performance van onder meer Warren Buffet.

De beleggingsportefeuilles van Ambassador bestaan uit een mix van aandelen, obligaties, beursgenoteerd vastgoed, alternatieve beleggingen en beleggingsfondsen. Indien nodig wordt er ook gebruik gemaakt van indextrackers om in te kunnen spelen op bepaalde thema’s die met individuele beleggingen niet makkelijk in te vullen zijn.

De focus ligt op markten die men kent en waar de rechten van beleggers voldoende gewaarborgd zijn. Dit betekent dat men vooral in Europa, Noord-Amerika en in delen van Azië zal beleggen
Belegt in Individuele aandelen, Individuele obligaties, Beleggingsfondsen, Trackers, Vastgoed, Hedge Funds
Regio Wereldwijd
Huisfondsen Geen
Eigen wensen klant Ja
Rapportage 4 keer per jaar ontvangt elke cliënt een uitgebreide persoonlijke rapportage. Het is ook mogelijk om deze rapportages op maandbasis te ontvangen.
Inzage portefeuille 24/7 online toegang tot de effectenportefeuille.
Goedenacht,
We hebben diverse onafhankelijke rapporten over Ambassador Vermogensbeheer gratis beschikbaar.

Bent u hier mogelijk in geïnteresseerd?

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

SelectieRapport aanvragen

Anderen bekeken ook:

Comfort Vermogensbeheer Vanaf €200.000
IVM Caring Capital Vanaf €200.000
Stoic Vanaf €200.000
Weijerman Vermogensbeheer Vanaf €200.000

Cookies op de website van Vermogensbeheer.nl

Vermogensbeheer.nl gebruikt functionele en analytische cookies voor een optimaal gebruik van de website en voor de noodzakelijke statistische informatie. Meer informatie »