Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Ambassador Vermogensbeheer

Ambassador Vermogensbeheer is begin 2018 ontstaan uit de fusie van Ambassador Investments en Antaurus Vermogensbeheer. Ambassador Investments, voorheen werkend onder de naam Sentr vermogensbeheer, is sinds 2002 actief. Ambassador heeft een kantoor in Blaricum en is actief op het gebied van vermogensbeheer en beleggingsadvies.

Uw beleggingsportefeuille wordt door Ambassador actief beheerd, er wordt geen index gevolgd. Ambassador belegt volgens de principes van de value investing filosofie. Ambassador is constant op zoek naar beleggingen die ondergewaardeerd zijn ten opzichte van de intrinsieke waarde. De focus ligt op markten die men kent en waar de rechten van beleggers voldoende gewaarborgd zijn. Dit betekent dat men vooral in Europa, Noord-Amerika en in delen van Azië zal beleggen.

Ambassador onderscheidt binnen vermogensbeheer drie verschillende mandaten: het Value Mandaat, het Hoog Inkomen Mandaat en het Vastgoed Mandaat.

Ambassador inventariseert uw kennis, ervaring, financiele achtergrond, risicohouding en doelstellingen en zal op basis daarvan een advies uitbrengen qua risicoprofiel en beleggingsportefeuille.

Ambassador Vermogensbeheer biedt vermogensbeheer aan vanaf €200.000.
Oprichtingsjaar2002
Belegd vermogen€ 250 tot € 500 miljoen
Medewerkers10 tot 15 medewerkers
Depotbank(en)InsingerGilissen Bankiers, Saxo Bank
KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
Vestiging(en)Blaricum
Goedemorgen,
We hebben diverse onafhankelijke rapporten gratis beschikbaar, onder andere over Ambassador.

Bent u hier mogelijk in geïnteresseerd?
selectierapport-vermogensbeheerders-200x276.png

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

Anderen bekeken ook:

Vanaf €200.000
Vanaf €200.000
Vanaf €200.000
Vanaf €200.000
×

Cookies op de website van Vermogensbeheer.nl

Vermogensbeheer.nl gebruikt Functionele en Analytische cookies voor website optimalisatie en statistieken. Meer informatie »