Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan
Beschrijving
ABN AMRO Vermogensbeheer beheert al diverse decennia vermogens. Dit doet de bank voor zowel de particuliere als zakelijke beleggers. Dankzij het wereldwijde netwerk en bundeling van kennis, deskundigheid plus expertise ziet de bank erop toe dat uw vermogen optimaal wordt beheerd. Naast vermogensbeheer biedt de bank ook vermogensadvisering en zelf beleggen.

ABN AMRO Vermogensbeheer kiest voor actief beheer, zodat uw beleggingsportefeuille continu in balans blijft met uw risicoprofiel. Hierbij volgt het proactief de marktontwikkelingen en koopt of verkoopt het beleggingsfondsen indien nodig. Bij het opstellen van uw beleggingsportefeuille en de te volgen strategie wordt uw vermogensbeheerder bij ABN AMRO ondersteund door de beleggingspecialisten van het ABN AMRO Investment Advisory Centre (IAC) en bij Asset Allocation Advisors (AA Advisors). Het IAC zorgt onder andere voor de strategische en tactische ‘asset allocaties’ en de analyses van aandelen en obligaties. AA Advisors is het fondsselectiehuis van de bank en selecteert de beleggingsfondsen bestaande uit: aandelen, obligaties, onroerend goed of liquiditeiten. Hoe uw portefeuille uiteindelijk wordt opgebouwd, hangt af van uw risicoprofiel, gestelde einddoelen en macro-economische omstandigheden. De beleggingen kunnen in fondsen van derden en mandaten worden belegd.
Vergelijk ABN AMRO
ook met andere vermogensbeheerders
Dienstverlening
VermogensbeheerJa, vanaf € 75.000,-
BeleggingsadviesJa, vanaf € 500.000,-
Organisatie
KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen