Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

ABN AMRO MeesPierson

Vergelijk ABN AMRO MeesPierson ook met andere vermogensbeheerders. Beoordeel hier de rendementen, ervaringen, kosten, beleggingen en de organisatie.
Expertbeoordeling:     -   Vermogensbeheer vanaf  € 500.000

Over ABN AMRO MeesPierson

Private Banking wordt bij ABN AMRO aangeboden onder de naam ABN AMRO MeesPierson. Deze private banker kent een zeer gevarieerd pakket aan financiële diensten en services voor vermogende particulieren, families, ondernemers, instituten, professionals en dergelijke. Zo heeft u de keus uit ondersteuning bij het structureren en overdragen van uw vermogen tot beleggen plus bedrijfsoverdracht. Daarnaast is het eveneens mogelijk uw dagelijkse bankzaken te laten verzorgen. De bank maakt deel uit van een internationaal kantorennetwerk en telt alleen in Nederland al 20 kantoren.

Het beheren en beleggen van uw vermogen is een proces dat aandacht vergt. Vandaar dat bij ABN AMRO MeesPierson niet alleen uw visie en doel van belang zijn bij het samenstellen van een optimale en persoonlijke beleggingsportefeuille. Ook is relevant wat voor soort beleger u bent. Bent u vernieuwend of traditioneel ingesteld? Welke risico’s wilt u nemen? Wenst u in te spelen op de actuele gebeurtenissen? Is maatschappelijk betrokkenheid belangrijk? Aan de hand van al deze zaken samen wordt vervolgens een passende portefeuille ingericht en beleggingsvorm gekozen die bij u aansluit. Hierbij hanteert ABN AMRO MeesPierson verschillende mandaten:
  • Comfort inkomsten mandaat; er wordt belegd in indextrackers van aandelen en obligaties, plus aandelen en vastgoedfondsen die veel dividend uitkeren.
  • Klassiek mandaat; beleggingen in individuele aandelen en obligaties en een sterk beleggingsproces.
  • Multi manager mandaat; een belegging met een brede spreiding in gerenommeerde fondshuizen.
  • Duurzaam beleggen mandaat; er wordt belegd in bedrijven met duurzame bedrijfsvoering.
  • Duurzaam fondsen mandaat; beleggingen in toonaangevende instituten en beheerders met accent op duurzaamheid.
  • Dynamische ‘asset allocatie’ mandaat; beleggen middels trackers en het meest optimale risicoprofiel.
  • Speciaal mandaat; biedt vermogensbeheer waarbij de portefeuille volledig volgens uw wensen wordt ingericht. Mogelijk vanaf € 2,5 miljoen.

De beleggingsfondsen worden geselecteerd door AA Advisors, een van de grootste fondsselectiehuizen van Europa.
ABN AMRO MeesPierson

Expertbeoordeling

Vermogensbeheer.nl beoordeelt als expert vermogensbeheerders. Op dit moment zijn er 93 verschillende vermogensbeheerders door ons beoordeeld. Onze beoordeling is te herkennen aan de gele sterren, waarbij we per onderdeel maximaal vijf sterren toekennen.

Onze beoordeling van ABN AMRO MeesPierson
Totaalbeoordeling
Onafhankelijkheid
Transparantie
Kosten
Organisatie

Dienstverlening

VermogensbeheerJa, vanaf € 500.000,-
BeleggingsadviesJa, vanaf € 500.000,-
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen 

Organisatie

KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.