Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

1Vermogensbeheer

1Vermogensbeheer
1Vermogensbeheer is actief sinds medio 2014 en gevestigd in Bussum. 1Vermogensbeheer is een handelsnaam van Waerdeveldt Asset Management opgericht door Luciano Westerveld in december 2012. 1Vermogensbeheer verzorgt vermogensbeheer op het gebied van aandelen- en obligatieportefeuilles voor de particuliere belegger.

Bij één vermogensbeheer kiest men binnen het risicoprofiel van de klant voor een beleggingsportefeuille bestaande uit aandelen, obligaties en onroerend goed. Op deze manier spreiden ze voor klanten de beleggingen tussen verschillende beleggingscategorieën en landen. Men omschrijft zichzelf als gedreven beleggers, continu op zoek naar de beste beleggingen en men gebruikt hiervoor onder andere het eigen netwerk bestaande uit bestuurders van ondernemingen, handelaren en analisten.

Vermogensbeheer via één vermogensbeheer is mogelijk vanaf €100.000.

LET OP! 1Vermogensbeheer aanvaardt de uitspraken van het klachteninstituut KiFiD niet als bindend. Dit betekent dat zij bij een geschil met een klant de uitspraak van het KiFiD kunnen negeren. De klant zal dan zijn gelijk via de rechter moeten halen. Meer dan 90% van alle vermogensbeheerders in Nederland aanvaardt de uitspraken van het KiFiD wel als bindend en consumentenorganisaties pleiten hier ook voor.
LET OP! 1Vermogensbeheer is niet beoordeeld door ons. Wij kunnen u dus geen kwalitatief oordeel geven over de dienstverlening van deze beheerder.
Oprichtingsjaar 2014
Belegd vermogen € 50 tot € 100 miljoen
Medewerkers 5 tot 10 medewerkers
Depotbank(en) DeGiro, Saxo Bank
Kifid Aangesloten bij het klachteninstituut KiFiD echter men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie NIET als bindend te aanvaarden.
Vestiging(en) Bussum
Goedemorgen,
Helaas is 1Vermogensbeheer onvoldoende transparant. We hebben ook nog te weinig reviews van klanten over 1Vermogensbeheer ontvangen.

We kunnen u daarom geen uitgebreid BedrijfsRapport en KlanttevredenheidsRapport over 1Vermogensbeheer verstrekken.

Mogelijk kunnen we u toch verder helpen. Wilt u weten welke informatie voor u mogelijk interessant is?

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

SelectieRapport aanvragen

Anderen bekeken ook:

Fintessa Vermogensbeheer Vanaf €100.000
OHV Vermogensbeheer Vanaf €100.000
Index People Vanaf €100.000
Velthuyse - Mulder Vermogensbeheer Vanaf €100.000

Cookies op de website van Vermogensbeheer.nl

Vermogensbeheer.nl gebruikt functionele en analytische cookies voor een optimaal gebruik van de website en voor de noodzakelijke statistische informatie. Meer informatie »